solokaprik Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Zdravim, potřeboval bych nějaké tipy a rady. Před pár dny jsem si koupil Macbook Pro 13", proto tedy prodávám svůj stolní počítač u kterého mám 22" ASUS s rozlišením 1680x1050. Jelikož někdy strávim čas doma, potřeboval bych sehnat nějaký dobrý HP Monitor s Full HD rozlišením 1920x1080. Nejlépe nový nebo zánovní se zárukou. Našel jsem tento, který nevypadá vcelku špatně, ale chybí mu HDMI konektor, který by se určitě hodil ;) http://www.czc.cz/hp-2211x-lcd-monitor-22-/96792/produkt Prosím o rady. Díky všem . Druhý dotaz : Potřebuji nějaký levnější internet do Macbooku přes USB modem. Doporučte něco a napište na kolik to tak výjde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Tak monitor zakoupen. Prosím LOCK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.