Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co sem udál špatmě ?????

AnarkiSKW

Otázka

Prosil bych o radu mam flash LT+3.0 a nejnovější dashboard vypálil jsem hru gear of war 3 tušim že je to ve formatu xdg3 vypaleno na upravené vypalovačce iHas 124 B v image burn Layer Break 2133520 pálení proběhlo uspěšně.Nicméně xBox hodil standartní hlášku DVD video.Neví někdo co dělám za pí-ovinu nechci z♥♥♥♥♥♥ další DVD předem dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zvláštní jak tu lidi nadávaj kvůli DVDčkám...

Nicméně - patchoval jsi hru před vypálením v Xbox Backup Creator nebo v ABGX360? Z toho co jsi napsal, typuji že ne...Pro LT +3.0 musíš hru nejdřív patchnout přes jeden z těchto programů, pokud už hru vypáliš dobře, musí ti jet.

Používáš DVD značky Verbatim (nejlépe prý ze Singapuru)? Máš nejnovější verzi IMGburnu?

Odkaz ke komentáři

• 0

používám dvd Verbatim MKM-030-00,img2.5.6 tušim že je poslední,ale ABGX mi hodí hlášku (server file abgx360.Dat no newer than local file - not retrieving

ERROR: K:\gear of war.iso isn't recognized as an X360 ISO or Stealth File! pak mě to pošle do prde-e třeba ho mam špatně nastavenej nevim,verze je 1.0.6 zkusi ješte ten druhej BC uvidim zatim sem bezradnej

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu