Vilgefortz Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Našel by se někdo druhej kdo by do toho se mnou šel? Cena je 569kč. Nemůžu to ale koupit a proto nabízím že dám 300kč pokud se najde někdo kdo to koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jakože já bych zaplatil těch 269kč a stáhli by sme si to oba? Možná bych do toho šel, jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 šel bych do toho tez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Jak to ale uděláme? Ty to teda zaplatíš a začneš stahovat a pak mi pošleš tvý udaje abych se dostal k tvýmu účtu a mohl stahovat? Jak se dostanu na ten tvůj účet? Jak se to začne stahovat i mě tak ti peníze pošlu na účet, nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 pokud padne jedna domluva tak bysme se nejak domluvily mohu ti dat zitra do vecera vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 fajn, dej vedet. Už si to někdy takhle delal to stahování ve dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 kdysi jsem se pripojil platbou ,,, ale snad to je stejny porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Vy ste dobrý chlapi. Teď vůbec nevim jestli se domlouváte se mnou nebo mezi sebou :-) Ale asi takhle: Nečekaně se mě na účet vrátil dluh takže už sem to koupil a stahuju. Dělá se to tak že mě ten kdo do toho půjde pošle na účet danou částku a po připsání peněz na můj účet odešlu přihlašovací údaje ke stažení. To znamená že si dáš vytvořit novýho Usera v menu konzole, dáš sign up on playstation network, dole vybereš use existing account ( použít existující účet ), zadáš mnou poslaný údaje ( mejl a heslo ), vlezeš na store, nahoře vybereš download list a stáhneš. Musel jsem tam vložit 600kč takže cena za slot je 300kč- Mafia 2 a stáhnul jsem ještě téma s Larou Croft za 25kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 ty vole :-D ja myslel ze se bavim se zakladatelem topicu,,,jj vim jak se to dela,,, je tedy porad stejny jak ctu. Vy ste dobrý chlapi. Teď vůbec nevim jestli se domlouváte se mnou nebo mezi sebou :-)Ale asi takhle: Nečekaně se mě na účet vrátil dluh takže už sem to koupil a stahuju. Dělá se to tak že mě ten kdo do toho půjde pošle na účet danou částku a po připsání peněz na můj účet odešlu přihlašovací údaje ke stažení. To znamená že si dáš vytvořit novýho Usera v menu konzole, dáš sign up on playstation network, dole vybereš use existing account ( použít existující účet ), zadáš mnou poslaný údaje ( mejl a heslo ), vlezeš na store, nahoře vybereš download list a stáhneš. Musel jsem tam vložit 600kč takže cena za slot je 300kč- Mafia 2 a stáhnul jsem ještě téma s Larou Croft za 25kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Já sem z toho byl právě docela zmatenej :-) JJ, všechno je stejný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 pokud to se znamym neklapne zitra se ti ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ok tak se zejtra ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ok tak se zejtra ozvi. neslibuji nic , pisnu ti pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Jasný, vím že nic neslibuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ja bych to kdyztak vzal kdyby vam to nedopadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Tak sem stáhnul, nainstalil a zjistil že to není v CZ. Mě to teda nevadí ale je jasný že jiným by mohlo. Na druhou stranu za tři stovky se to dá skousnout i v ENG. Já nejsem žádnej velkej angličtinář a zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Z ceskyho storu to neni v CZ? Tak to jsou pekny zm.di :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruttt Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Brácha bohužel taky stáhl v domnění že to bude v češtině - bohužel :(........hlavně že demo bylo v češtině a plnou verzi daj v angličtině, co na to říct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Není no, taky sem předpokládal že když to stáhnu z cz store že to bude česky. Sem tomu nechtěl pořád uvěřit že není a několikrát se hrabal v nastavení a prostě nic, ani titulky. Ale jak sem psal, mě to zas tolik nevadí ale divný to je každopádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Pánové to je ale vaše chyba, protože heště před koupí jsou tam informace o hře. Neřikám, aby jste se koukali na každou hru jestli není náhoodu celá francouzky, ale když potřebuju prostě něco, u čeho nejsem si jistej ( Pro kolik hráčů to je, jestli je tam co-op, jestli má multiplayer ) tak s ito prostě přečtu. Nadruhou stranu z chyb se človšk učí, že ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Dobře, hele ale jak a kam mám vložit peníze abych ti to mohl poslat nebo si nekdy taky neco stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 tomyn00 Jezis, penize bys me poslal na muj ucet do banky dyt to vejs vsechno pisu jak se to dela :-) Kdyby sis chtel nekdy neco stahnout sam musis na svym PS3 uctu vyplnit udaje o platebni karte. Jak se to dela ti vypisovat nebudu, nekde to tady na foru urcite je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Raiden_Cz A to je jako napsany nekde primo u hry na store pred stazenim? Ja to hledal norm. na netu jestli je to v cz a nikde sem to nenasel a tak sem to risknul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Tak sem se na to ted koukal znova a informace o jazyku u toho fakt nejso. Pocet hracu, rozliseni, save minimum atd. tam samozrejme je ale o language ani carka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Dávej si pozor na double/triple posty ! Tak to je zvláštní, u ostaínch her to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.