Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vy ste dobrý chlapi. Teď vůbec nevim jestli se domlouváte se mnou nebo mezi sebou :-)

Ale asi takhle: Nečekaně se mě na účet vrátil dluh takže už sem to koupil a stahuju. Dělá se to tak že mě ten kdo do toho půjde pošle na účet danou částku a po připsání peněz na můj účet odešlu přihlašovací údaje ke stažení. To znamená že si dáš vytvořit novýho Usera v menu konzole, dáš sign up on playstation network, dole vybereš use existing account ( použít existující účet ), zadáš mnou poslaný údaje ( mejl a heslo ), vlezeš na store, nahoře vybereš download list a stáhneš.

Musel jsem tam vložit 600kč takže cena za slot je 300kč- Mafia 2 a stáhnul jsem ještě téma s Larou Croft za 25kč.

Odesláno

ty vole :-D ja myslel ze se bavim se zakladatelem topicu,,,jj vim jak se to dela,,, je tedy porad stejny jak ctu.

Vilgefortz napsal:
Vy ste dobrý chlapi. Teď vůbec nevim jestli se domlouváte se mnou nebo mezi sebou :-)

Ale asi takhle: Nečekaně se mě na účet vrátil dluh takže už sem to koupil a stahuju. Dělá se to tak že mě ten kdo do toho půjde pošle na účet danou částku a po připsání peněz na můj účet odešlu přihlašovací údaje ke stažení. To znamená že si dáš vytvořit novýho Usera v menu konzole, dáš sign up on playstation network, dole vybereš use existing account ( použít existující účet ), zadáš mnou poslaný údaje ( mejl a heslo ), vlezeš na store, nahoře vybereš download list a stáhneš.

Musel jsem tam vložit 600kč takže cena za slot je 300kč- Mafia 2 a stáhnul jsem ještě téma s Larou Croft za 25kč.

Odesláno

Pánové to je ale vaše chyba, protože heště před koupí jsou tam informace o hře. Neřikám, aby jste se koukali na každou hru jestli není náhoodu celá francouzky, ale když potřebuju prostě něco, u čeho nejsem si jistej ( Pro kolik hráčů to je, jestli je tam co-op, jestli má multiplayer ) tak s ito prostě přečtu. Nadruhou stranu z chyb se človšk učí, že ? :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu