tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Chci se zeptat, když si hacknu ps3 tak mě pojedou hry stažené třeba z uložto? Mám starší PS3 už tak tři roky 80GB. Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reesey Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Chci se zeptat, když si hacknu ps3 tak mě pojedou hry stažené třeba z uložto? Mám starší PS3 už tak tři roky 80GB. Díky za odpověď porad dokola jezisi, precti si tutorial a pokud bude tva konzole splnovat paramtery tak ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Musíš pozrieť aký máš firmware. Ten musí byť nižší ako 3.55. Pokiaľ máš viac nepôjde ti to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomyn00 Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 kde a jak to zjistim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Opravdu, podobných témat je zde už dost. pročti si fórum a když ti pořád něco nebude jasné, zeptej se už nějakém vytvořeném tématu. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomyn00
Chci se zeptat, když si hacknu ps3 tak mě pojedou hry stažené třeba z uložto? Mám starší PS3 už tak tři roky 80GB. Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts