kure221 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Ahoj, s mojí šikovností jsem si vylil colu na klávesnici u mého notebooku, naštěstí né moc, jenom jsem rukou zavadil o skleničku a tak "užblnukla", ale polilo to mezerník a písmena jako b,v,c, taky trochu shift a alt. Hned jak se to stalo ak jsem notebook překlopil s nehal odtéct pokud možno co největší množství tekutiny, posléze jsem se dočet, že jsem měl vyndat i baterku, to jsem ale neudělal. Notebook beží normálně, talčítka sice nějakou dobu lepily ale po promačkání už nelepí a fungujou normálně. Jo a notebook je to tenhle http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l750-1gn-stribrny-d273558.htm, vemu to do servisu, ale nevíte kolik by to mohlo stát? A nemuže mi ta cola ještě něco udělat s notebookem? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Moderné NB majú klávesnicu vodeodolnú. Kľudne skús jedno písmeno odlúpnuť a uvidíš, že pod celou klávesnicu je plast a klávesy zdvíha taký gumený výčnelok ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Jo tak to mi trochu uklidnilo, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Me se to taky stalo a kazdy pismenko nebo cislo nebo znak sem vytahl a celou klavesnici sem vytrel malym hadrem a trvalo me to tak hodinu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.