DannyWay Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Čau čau lidi. Jsem vlastníkem PSP 3004 s tím co mám v popisu. A chci se zeptat :D Kámoš to chce taky :D Ale já to už zapomněl jak se to dělá, poradíte tedy jak? :D Díky Danny PS: Existuje už něco lepšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b10-aktualizace-5-2-2012 Ano existuje ty máš PRO B5 a už je PRO B10, takže si to aktualizuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyWay Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Aha OK. A je lepší PRO B10 nebo Třeba 6.60 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 6.20 PRO Pernament je lepší - drží pevně, 6.60 v tvém případě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyWay Odesláno Únor 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 Oukej. Tak jak teda zvýším na B10 a hlavně jak to všechno dám kámošovi do PSP? :D Krok po kroku, po lopatě,stručně :D Trochu základy ve slangu mám,tak snad nebude problém :D Z těch tutoriálů to enchápu. Protože tam je 90% nepotřebnejch keců který mě matou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyWay Odesláno Únor 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Já to z toho prostě nechápu. Může mi někdo tedy napsat v pár postupech co kam hodit,co spustit jako 1. atd? Respektive Jak to udělat když už mám B5 jak dát B10 a jak to udělat vše od začátku. EDIT: Omlouvám se za DoublePost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Stáhni to, rozbal to, PRO UPDATE a permanent patch dej do PSP/GAME, spusť permanent patch, odinstaluj ho, spusť PRO UPDATE, nainstaluj to, spusť permanent patch a nainstaluj ho, toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyWay Odesláno Únor 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Jojo díky. Už to mám :D K-Kiro taky velmi pomohl :D Teda po pravdě, udělal to on až tEď jsem si přečetl tuto :D Ale děkuju za snahu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DannyWay
Čau čau lidi. Jsem vlastníkem PSP 3004 s tím co mám v popisu. A chci se zeptat :D Kámoš to chce taky :D Ale já to už zapomněl jak se to dělá, poradíte tedy jak? :D Díky Danny
PS: Existuje už něco lepšího?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.