xxterorxx Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 No muj procak jel na 4Ghz i se zakladním chladičem (boxovým) ale měl teploty na 70 stupnu tak jsem radši koupil jinačí a ted mi nejde nad 60 :) Ale pokud bys chtěl pomoct s taktováním mam s tím už nějeké skušenosti a nedělám to porve tak mi třeba napiš PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 uz sem zkousel bf na 3svych pc a vsude to jede jak pomasle, takze nestras! me se nejakej pb netyka! :D a jinak ktomu procesoru.. nemyslim si ze jeho vykon s kombinaci stou grafikou by mel delat takovej bordel, u bf je hlavni rozdil esi mas duo core nebo quad core , ale jako pred upgradem sem paril na duocore 2,6ghz, grafika 512mb(taktovana na 790mb) s 20fps a s poklesem fps na 5 kazdejch +-10minut, ale ne takovym zpusobem aby to bylo uplne nehratelny :) no a ted ... quad core 3,2ghz, 1gb ddr5 grafka a suverene si to jede na high pri 50fps v mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 tak jsem to nakonec asi vyřešil, vyndal jsem druhej kit ramek (takže už mam jen 4 gb), adata se s zepelinama hadaly , seká se to o dost mín ale furt to tam trošičku je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 zku vyndat zvukovku a odinstalovat ovladače. a přez tadyten program můžeš upravovat nastavení: http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads tak zkus přezto dát zvuk na low ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.