Žemli Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Nenapadá někoho co je špatně? poslední dobou se mi seká a restartuje PSPčko.Momentálně u SSX on Tour,Madden 12 a hlavně u FIFA 12.Tam už to pospělo v nehratelnost protože se v karieře nepohnu dál.po zápase se to při loadingu zasekne pokaždý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Aktualizuj si na PRO B10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Žemli Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 aktualizováno na B10 a pořád stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Nenataktoval si procesor? Nebo nemáš "fake" paměťovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Žemli Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 nene všechno chodilo celkem v pohodě začalo se to dít až poslední dobou.v tššch hrách je to většinou na stejnejch místech.podle mě se děje něco ze saveama.myslim si že když ve fifě budu hrát jen friendly tak to bude v pohodě ale jak něco loadnu tak se to pak někdy sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Žemli
Nenapadá někoho co je špatně?
poslední dobou se mi seká a restartuje PSPčko.Momentálně u SSX on Tour,Madden 12 a hlavně u FIFA 12.Tam už to pospělo v nehratelnost protože se v karieře nepohnu dál.po zápase se to při loadingu zasekne pokaždý
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.