Ahoj, chtěl bych vás poprosit o pomoc při vybrání stolního PC.
-Nechci sestavu, jak se to většinou dělá, jelikož přes PC nejsem, tak bych si to nezvládl pak doma sestavit ( :D ).Chci PC které mi přijde domů (Bedna+monitor), zapojím kabely, a je to !
-Samozřejmě nejlepší z nejlevnějších.(do 20K)
-Vážně sestavu nechci ! Nedokázal bych si to doma sestavit. :D Prostě cokoliv co mi rozjede hry jako GTA IV/V(V-ještě nevydané), Battlefield 3 a podobně, a stačí mi doma zapojit kabely čili to bude sestavené.(Taky ať to má aspoň těch 640GB, jelikož na NTB už z těch 640GB mám skoro plno)
-Díky za všechny rady :) (Moc se o PC nezajímám, tak mě prosím pochopte :))
Otázka
stevens129
Ahoj, chtěl bych vás poprosit o pomoc při vybrání stolního PC.
-Nechci sestavu, jak se to většinou dělá, jelikož přes PC nejsem, tak bych si to nezvládl pak doma sestavit ( :D ).Chci PC které mi přijde domů (Bedna+monitor), zapojím kabely, a je to !
-Samozřejmě nejlepší z nejlevnějších.(do 20K)
-Vážně sestavu nechci ! Nedokázal bych si to doma sestavit. :D Prostě cokoliv co mi rozjede hry jako GTA IV/V(V-ještě nevydané), Battlefield 3 a podobně, a stačí mi doma zapojit kabely čili to bude sestavené.(Taky ať to má aspoň těch 640GB, jelikož na NTB už z těch 640GB mám skoro plno)
-Díky za všechny rady :) (Moc se o PC nezajímám, tak mě prosím pochopte :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
74
63
48
27
Nejvíce příspěvků v jednom dni
úno 20
82
úno 22
70
úno 14
28
úno 19
27
Top Posters For This Question
stevens129 74 posts
djmajkl 63 posts
Misi 48 posts
JAckCZ 27 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
úno 20 2012
82 posts
úno 22 2012
70 posts
úno 14 2012
28 posts
úno 19 2012
27 posts
278 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.