xxmarsimxx Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Zdravim, zkoušeli jste tu hru hrát? já ano. Je to docela fajn, ale nevím jestli stojí za těch 1200MP. Tak pokud máte někdo názor, tak se svěřte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 taky o tom premyslim ale zatim jsem nehral ani ten trial ale co jsem koukal videa tak by to mohlo byt dobry a asi by se na to meli delat neaky vychytavky jako treba na team fortress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jj to mě přesně napadlo, že to bude něco jako Team Fortress , ale ne half life, místo toho je to spíš CoD udělávka) já už trial hrál a jde to. ale spíš bych šel stejně do CoD, ale to by mohlo být dražší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 a ty mysli COD jaky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Myslim, že jsem někde četl, že Gotham City Impostors jedou na CoD enginu. Mají ale kreslenější textury. a je jedno jaky CoD, protože za posledních 5 let jede cod na stejným enginu pokud se nemýlím. :P si zahraj ten trial a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 tak to nevim jestli ma cenu davat penize na to mam COD:MW2,BO,MW3 tak nevim jeslti potrebuju dalsi hru ktera je skoro stejna po technicky strance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 no jsou tam vychytávky s podobě plachtění, jezdíš na buslích, máš hák a šplháš po baráku a tak. je to fakt o názoru a mě to zase tak neohromilo, ale žádný cod nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jj tet jsem hral nwm este pokud mi neco vide tak si to klidne stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Zdar hele hraje to tu někdo? Já mám problém s připoojením, pokaždé když se to načítá tak mi to napíše : Connection lost to server. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 nevím, já tento problém nemám :P občas to chvíli trvá, než nalezne dost hráčů, ale dá se to vydržet :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClonCZ Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Mě to taky občas píše, doporučuju to zkoušet pořád dokola, jednou to vyjde a stojí to za to čekání. btw. v dalším patchi by to měli spravit, takže kdyžtak vydrž. OT: Hraju GCI skoro každý den večer/noc, kdo by měl zájem jít do party a zapařit spolu, budu moc rád. Live jméno: ClonCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 OK díky, já to zkoušel asi půl hodiny a ani jednou se to nepřipojilo, vždy čekam na hráče pak se načítá server a tím to končí. No zkusím teda počkat no. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 OK díky, já to zkoušel asi půl hodiny a ani jednou se to nepřipojilo, vždy čekam na hráče pak se načítá server a tím to končí. No zkusím teda počkat no. Dík za info Nemas nahodou Nat type-strict? Kazdopadne brutalni odreagovacka, parim to druhy den, konecne zacinam poznavat mapy a mohu rict, ze me to zacina vic a vic bavit. Za tech 1200ms to rozhodne stoji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlobo Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 A jak to prosím poznám? :D Hraju víc her po netu ale tohle mi dělá jen tahle hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 A jak to prosím poznám? :D Hraju víc her po netu ale tohle mi dělá jen tahle hra. jednoducha zkouska, mas nejaky CODcko? V lobby se vzdy ukazuje Nat type: Open/Moderate/Strict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 to stejné ukazuje ve fifě. když najedeš na xbox live tak tam máš sílu signálu a propustnost portů. akorát je to tam řečeno pro lidi tak, aby tomu každý rozumněl :D nebo najedeš do system> najedeš na internet, na wifinu, rozklikneš a uděláš si test, pokud ti vyjede nějaké okno, tak máš moderate nebo strict přístup na xlive. Potom si musíš hrát s routerem, mě to trvalo asi 3 hodiny na mikrotiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.