Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gotham City Impostors

xxmarsimxx

Recommended Posts

Myslim, že jsem někde četl, že Gotham City Impostors jedou na CoD enginu. Mají ale kreslenější textury. a je jedno jaky CoD, protože za posledních 5 let jede cod na stejným enginu pokud se nemýlím. :P si zahraj ten trial a uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

Mě to taky občas píše, doporučuju to zkoušet pořád dokola, jednou to vyjde a stojí to za to čekání.

btw. v dalším patchi by to měli spravit, takže kdyžtak vydrž.

OT: Hraju GCI skoro každý den večer/noc, kdo by měl zájem jít do party a zapařit spolu, budu moc rád. Live jméno: ClonCZ

Odkaz ke komentáři

OK díky, já to zkoušel asi půl hodiny a ani jednou se to nepřipojilo, vždy čekam na hráče pak se načítá server a tím to končí. No zkusím teda počkat no. Dík za info

Nemas nahodou Nat type-strict?

Kazdopadne brutalni odreagovacka, parim to druhy den, konecne zacinam poznavat mapy a mohu rict, ze me to zacina vic a vic bavit. Za tech 1200ms to rozhodne stoji!

Odkaz ke komentáři

to stejné ukazuje ve fifě. když najedeš na xbox live tak tam máš sílu signálu a propustnost portů. akorát je to tam řečeno pro lidi tak, aby tomu každý rozumněl :D nebo najedeš do system> najedeš na internet, na wifinu, rozklikneš a uděláš si test, pokud ti vyjede nějaké okno, tak máš moderate nebo strict přístup na xlive. Potom si musíš hrát s routerem, mě to trvalo asi 3 hodiny na mikrotiku..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu