solokaprik Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Zdravim, dnes jsem zkusil objednat nějaké zboží ze zahraničního webu, který nebudu zde zmiňovat. Zboží bude zabaleno a po 4 dnech údajně odesláno, přišlo mi sledovací číslo RB377259656HK ale jelikož netuším kde se číslo zadává, tak vás chci poprosit o pomoc. Ještě druhý dotaz : Otevřel jsem spor na PayPalu o navrácení částky za zakoupené zboží, které nebylo měsíc odesláno, kdy se mi částka vrátí na bankovní účet? Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Jdeš na stránky té pošty, kterou je to odesláno, pak do kolony track and trace (česká pošta), nebo tracking number, prostě do něčeho v tom smyslu, zadáš číslo a vyskočí ti informace o zásilce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts