Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Router a otevřené porty může to způsobit problémy?

brians

Otázka

Ahoj,

Chtěl jsem se zeptat jestli je hodně důležité otevírat určité porty v nastavení v routeru?

Protože jsem jednou našel skoro na každou hru web stránku, kde jsem se dočetl v popisu hry, že je potřeba otevřít nějaké porty.

Třeba to bylo pro hru: Left 4 Dead 1 a 2 nebo Battlefield Bad of Company 2 atd...

Pokud vím dříve jsem hrál tyhle hry bez problému ani jsem nemusel otevírat určité porty a hry mě fungovali naprosto plynule bez laggu nebo jiného zpomalení.

Ptám se jestli je důležité nebo proč bych měl mít ty porty otevřené?

Domnívám se, že po otevření těch portů mě to způsobuje problém ze zpomalením hry. Mám tam nastaveno poměrně velké množství portů. Tak jestli to třeba nemůže mít nějaký vliv na výkonnost routeru nevím no. Hra mě jde ze začátku naprosto plynule je to nádhera žádné záseky ani zpomalení vůbec neexistují, ale po nějakých 15 až 30 minut se objeví značné zpomalení hry a navíc to vypadá i na nějaké ztráty paketů. Třeba u BC2 multiplayer. Dejme tomu, že začnu na protivníka střílet a můj první vystřel by měl na 100% zasáhnout protivníka, ale tohle je naprosto nemožné zásáhnout někoho na první výstřel! Když mě po 15 až po 30 minutách se objevuje to záhadné zpomalení celé hry. Během toho zpomalení se mě povede až na třetí nebo čtvrtý výstřel teprve zasáhnu soupeře jinak to vůbec nejde! Vím naprosto přesně, když mě to ze začátku bez toho zpomalení jak mě hra chodí nádherně plynule, tak není problém na první výstřel zasáhnou protivníka. Ale během toho zpomalení to absolutně nejde :(

Jako po dohrání Battlefield Bad Of Company 2 mě vůbec nejdou přehrávat na youtube žádná videa!

Musím kvůli tomu že jsem hrál BC2 vypnout a znova zapnout svůj router.

Jako kdyby mě to nějak omezilo nebo zablokovalo můj upload!

Protože při měření na stránkách speedtest.net mě to píše, že časový limit vypršel.

A můj ping je úplně v pořádku beze změn. I rychlost stahování jsou také v pořádku. Jako mě to úplně připadá jako kdyby se mě můj router nějak přetěžoval a měl nějaké problémy s přijímáním a odesíláním dat a paketů jako to zpomalení tomu napovídá. A je jedno jestli mám PC propojený přes kabel Lan nebo bezdrátově přes Wifi síť.

Tak se ptám co by to mohlo způsobovat?

A jak by to šlo popřípadě řešit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu