will Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Jelikož se tady poslední dobou rozvířili debaty o potřebě či nepotřebě nové sekce PSV, rozhodl jsem se udělat takové malé hlasování. Rix se poté, pokud bude dostatek hlasujících, bude řídit doporučením davů.... :) ....možná.... ...já osobně bych byl pro novou sekci, bylo by to takové oživení fóra (přehlednost atd...) ......na druhou stranu pokud bude mít PSV koupeno kromě mne 20 lidí tak to smysl nemá a nechal bych VITU spát tam kde je teď... :) ...tak hlasujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 odpovím za rixe :D http://console-forum.net/album.php?albumid=132&attachmentid=6299 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 ....ale Rix dneska povídal: wille, kamaráde co mám dělat? Já mu říkám: nech hlasovat :) .....a Rix povídá: tak jo wille :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Haleluja! Ještě tu složku pro 3DS, hoši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Čaves Wille, dlouho jsem Tě tu neviděl. :) Jinak bych udělal novou sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Haleluja! Ještě tu složku pro 3DS, hoši. jenže 3DS a DSka jsou skoro stejný....jen 3D obraz...zato PSP a PSV je sakra o něčem jiným :) Čaves Wille, dlouho jsem Tě tu neviděl. :) Jinak bych udělal novou sekci. ...čau.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Proč nejde hlasovat pro "Vytvořit novou PSVITA složku" ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 @Assassin Máš to rozbitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Osobně mi vyhovuje třetí možnost, PSP sekce je tu už dost ochablá - spíš jednou nohou v hrobě a tak mi příjde zbytečný aby byla dál zvlášť jako hlavní a místo toho bych to spojil (za předpokladu že se tedy PSV zde rozšíří a jedná se vlastně o 2. generaci PSP). Na hlavní stránce by byla společná sekce "PSV / PSP", po rozkliknutí by si dotyčnej vybral podsekci "PSV" nebo "PSP" a po její rozkliknutí by byly už topiky o dotyčný konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Taky jsem pro 3. verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Osobně mi vyhovuje třetí možnost, PSP sekce je tu už dost ochablá - spíš jednou nohou v hrobě a tak mi příjde zbytečný aby byla dál zvlášť jako hlavní a místo toho bych to spojil (za předpokladu že se tedy PSV zde rozšíří a jedná se vlastně o 2. generaci PSP).Na hlavní stránce by byla společná sekce "PSV / PSP", po rozkliknutí by si dotyčnej vybral podsekci "PSV" nebo "PSP" a po její rozkliknutí by byly už topiky o dotyčný konzoli. ..no něco na tom bude... ...dle hesla: Král je mrtev, ať žije král..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 jenže 3DS a DSka jsou skoro stejný....jen 3D obraz...zato PSP a PSV je sakra o něčem jiným :) Tak to ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Tak jak to teda vypada ?? Bude cela nova složka nebo to mezi PSP bude začleněna PSV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 určitě novou sekci aby se to nemíchalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 jenže 3DS a DSka jsou skoro stejný....jen 3D obraz...zato PSP a PSV je sakra o něčem jiným :) Jestli je rozdíl mezi DS a 3DS jen 3D obraz, tak rozdíl mezi PSP a PSV je jen maličko lepší grafika... Just saying... :-) Ale 3DSko tady má pravděpodobně méně lidí, než Vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Je to o komunite a jelikoz v (N)DS to urcite nezije jako v PSP, tak ani neni duvod delat novou sekci. PSV na tom bude o dost lip a forum tu jiste brzy bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak kde to jéééééé,už tu chci mít PSV forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 novou..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak to ani omylem. Jestli je rozdíl mezi DS a 3DS jen 3D obraz, tak rozdíl mezi PSP a PSV je jen maličko lepší grafika... Just saying... :-) Ale 3DSko tady má pravděpodobně méně lidí, než Vitu. ...hoši neberte mě za slovo....používám argumenty, který je úplně jedno jestli jsou pravdivý... ....jde mi o přehlednost sekcí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ja myslim, ze ted Vitu moc lidi nema ,takže zatim 3DS ma vic lidi,ale to je pouze zatim...takze jsem urcite pro novou sekci...dyt tu ma sekci i takova blbost jako je GP2X,tak proc by Vita mit nemela? Logika lidi,ach ta logika. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamee Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Určitě novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 PS Vita je už ve světě ale její sekci tu stále nevidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 PS Vita je už ve světě, ale její sekci tu stále nevidím!!!!!!Souhlasím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 26, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Co tam chcete dát ? Je tu všehovšudy jeden topic a chcete sekci. Takhle jí Rix neudělá. I když se budete vztekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 ...v topicu je 2000 odpovědí.....přejmenoval bych PSP na PSP/PSV a poté to trošku rozdělil.... ...jo a už tohle téma prosím odendej z důležitých.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.