Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Zdravím prosím vás chtěl bych se zeptat zda někdo zná nějaké další hry inspirované podle Anime na Xbox 360. Jsem totiž fanoušek Anime a mrzí mě, že jsem našel jen naruta (ikdyž je to super) a dragon ball Z který osobně moc neznám.. Já znám: Naruto: Rise of Ninja Naruto Ultimate Ninja storm Naruto Ultimate Ninja storm 2 Naruto Ultimate Ninja storm Generation Dragon ball Z: Burst limit Dragon ball Z: Tencheaiki (nebo jak se to piše) :-) A nevíte náhodou jestli ten nový One piece bude třeba časem na Xbox 360 nedozvěděl se o tom někdo něco. Díky za všecky odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Cheš hry ve stylu anime, nebo podle nějaké konkrétní série? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 myslím že Afro Samurai je taky anime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No tak nejlépe podle Anime, ale pokud je i nejaka dobra hra s anime grafikou tak sem s ni.. Ale nejradsi bych byl kdyby byl na xbox nejaky one piece, bleach nebo fairy tail nebo neco takoveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 našel jsem nějakej seznam můžeš se na to podívat http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_based_on_anime_or_manga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Díky moc mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 No to bylo rychle projety na xbox 360 tam bylo jen opravdu par..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Afro Samurai je skutečně podle anime a to podle moc dobrýho anime Potom existují hry, které sice nejsou přímo podle anime, ale mají v sobě tu duši a jsou dělané v tom stylu, například teď vychází Asura's Wrath nebo Catherine (v evropě, pro japonsko už vyšla minulý rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A já ještě doplním Tales of Vesperia a Star Ocean: Last Hope. Nejsou podle konkrétního anime, ale stojí za pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Afro samurai jo to vim a znam i anime a ten Asura teprve vyjde ale moc mi to anime neprijde a Catherine vypada hezky ale nevim jestli´by me takovy druh hry bavil je to takove to śkolske anime ty me prilis nebavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boadrius Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Dik Nanaki oba tituli vypadaji moc slibne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.