canava Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 zdravím. dnes jsem se dozvěděl, že prý jestli stáhnu B2K z jiného PSN účtu, než na kterým mám koupený Battlefield, tak mi to prý nepůjde.. co je na tom pravdy ?? má s tím někdo zkušenost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirhenrik Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tato hra vyžaduje online pass, který je už na jenom účtu aktivovaný, tím pádem nerozdejcháš druhou PSN kopii :) Jedině kdybys zakoupil nový online pass, ale to je drahé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 online pass je ke hře BF3, ne k DLC BtK. Dva hráči, kteří mají aktivován pass do MP si mohou koupit DLC BtK dohromady a bude jim fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 takže si to můžu nebo nemůžu koupit z jinýho účtu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 zdravím.dnes jsem se dozvěděl, že prý jestli stáhnu B2K z jiného PSN účtu, než na kterým mám koupený Battlefield, tak mi to prý nepůjde.. co je na tom pravdy ?? má s tím někdo zkušenost ?? no tak teoreticky by to vadit nemělo, ovšem prakticky asi jo pač to bude hledat hru na daným účtě kde ta hra nebude. Co se týče online passu tak pokud máš PSN verzi BF3 tak ten neřeš páč tam není ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 takže si to můžu nebo nemůžu koupit z jinýho účtu ? :) rozhodně můžeš. pro jistotu popis situace: dva hráči mají na svých dvou účtech stažené BF3 z PSN, na jiný třetí účet lze koupit ve dvou BtK a oba si mohou přídavek nainstalovat a spustit na svém mateřském účtu, pouze logicky nesmí smazat účet s BtK i když se na něm nehraje, kapišto?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 asi jo ale jen pro jistotu. ti dva hráči mají ten BF koupený na svým účtě ?? :D já mám totiž BF koupený na jiným účtě než na kterým hraji.. jen se chci ujistit že nevyhodím zbytečně peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Readdy_B Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 asi jo ale jen pro jistotu. ti dva hráči mají ten BF koupený na svým účtě ?? :D já mám totiž BF koupený na jiným účtě než na kterým hraji.. jen se chci ujistit že nevyhodím zbytečně peníze :D alespoň sis ověřil, že lze hrát na jiném účtu než jsi hru/DLC koupil:) a BtK opět můžeš koupit na libovolný účet a hrát na kterémkoliv ze tří účtů, které tím pádem k BF máš (tvůj hlavní, účet s BF3 nebo účet s BtK). peníze nevyhodíš, několik friendů to tak udělalo, takže 100% ověřeno. EDIT: Já to tak mám s Red Dead Redemption, DLC Undead Nightmare mám z jiného účtu a DLC k Dragon Age mám taky od někoho a všechno maká jako fík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 super, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
canava
zdravím.
dnes jsem se dozvěděl, že prý jestli stáhnu B2K z jiného PSN účtu, než na kterým mám koupený Battlefield, tak mi to prý nepůjde.. co je na tom pravdy ?? má s tím někdo zkušenost ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.