Vinie Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 EDIT: Jinak pro neanglictinare, i nakonzole vyjde hra v CZ ;) jen doplním :) http://www.zing.cz/novinky/10997/assassins-creed-3-na-konzolich-s-ceskymi-titulky Citovat
Umberto Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 aby to ještě nezměnili, už se to několikrát stalo. Citovat
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 aby to ještě nezměnili, už se to několikrát stalo. no budu taky zvedavej u explorer edice U3 zvladli cestinu Citovat
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Vetsinou jsou ty preklady spis na ustudu, ikdyz tady by to snad mohlo probehnout v poradku :) Citovat
Satir Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 to mě překvapilo a potěšilo. No uvidíme :)) Citovat
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 no vyhodu prekladu je v tom ,ze se nemusim venovat tolik prekladu ve vlastni hlave,takze se muzu naplno venovat hre, i kdyz treba u uncharted 3 a AC to neni tolik potreba jako treba u zaklinace nebo i mafii Citovat
Bargud Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 A co si mel na mysli? Protoze to neba byt stani v davu vojaku a neustale counter-striky......My to byt dynamicky souboj, takze bych to mozna i videl trosku na batmanovska komba, connor bude hodne v pohybu, ne jako neustale vykryvajici Altair ci Ezio.... EDIT: Jinak pro neanglictinare, i nakonzole vyjde hra v CZ ;) Mám na mysli, to ,,combo,, když zabijeme asi tři nepřátele po sobě, tak potom nám stačí mačkat tláčítko a každé stisknutí = smrt protivníka, možná to vypadá pěkně, ale mám pocit, že ze mě dělají blbce. Assassin sice je smrtící (ná)stroj, ale pak je to až moc lehké. Ovšem nesmí tě u toho zranit. Tak to jsem četl, že tám prý zůstane. Nemám nic proti, pokud se to někomu líbí, ale pro mě je to moc lehké a souboje potom ztrácí část toho, o čem mají být. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 no vyhodu prekladu je v tom ,ze se nemusim venovat tolik prekladu ve vlastni hlave,takze se muzu naplno venovat hre, i kdyz treba u uncharted 3 a AC to neni tolik potreba jako treba u zaklinace nebo i mafii Tak pokud ses "anglicitinar" tak si v hlave nemusis prekladat nic :D Mám na mysli, to ,,combo,, když zabijeme asi tři nepřátele po sobě, tak potom nám stačí mačkat tláčítko a každé stisknutí = smrt protivníka, možná to vypadá pěkně, ale mám pocit, že ze mě dělají blbce. Assassin sice je smrtící (ná)stroj, ale pak je to až moc lehké. Ovšem nesmí tě u toho zranit. Tak to jsem četl, že tám prý zůstane. Nemám nic proti, pokud se to někomu líbí, ale pro mě je to moc lehké a souboje potom ztrácí část toho, o čem mají být. Jo, ovsem souboje byli uz tak strasne jednoduche, jen si jak jouda cekal, az nekdo zautoci a pak si vcas zmackl tlacitko....zni to dost podobne ;) Citovat
headhot Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 pokud nemam anglicke titulky, tak bohuzel o mluvenem slovu musim premyslet, a v praci pouzivam obchodni anglictinu,takze v obecne obcas tapu:) ohledne ACIII uz by mohlo byt nejake info ohledne online,protoze diky tomu ty dily neprodavam:) Citovat
Vinie Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 http://www.zing.cz/novinky/11069/obrazky-ze-zimniho-obdobi-assassins-creed-3 tohle už je trošku jiný kafe :) Citovat
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 http://www.zing.cz/novinky/11069/obrazky-ze-zimniho-obdobi-assassins-creed-3 tohle už je trošku jiný kafe :) moc pěkný , zimní krajinku jsem v assasinovi nečekal:-) vypadá to dobře. Citovat
DeSmond Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 Velmi pekne ale porad mi to prijde takove trosku hranate :) Citovat
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 myslím že doladění grafiky dofinále je to poslední, myslím že všechno testují na min detaily a teprve to potom osolí na plno... Citovat
007jarda Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2012 Ano, to je opravdu trochu jiná káva :) http://www.zing.cz/novinky/11069/obrazky-ze-zimniho-obdobi-assassins-creed-3 tohle už je trošku jiný kafe :) Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2012 vypadá to tedy kurevsky dobře,hodně se na to těším,ikdyž tam už nebude ézik :( Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P_aIfCUrEfs 8) Citovat
Mígl Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 Je to brutální, zajímalo by mě co mu ti vojáci udělali že je na ně tak drastickej :) Citovat
Bart777 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 z historického hlediska bych si tipnul že mu zabili rodiče nebo povraždili osadu Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 jojo,to si taky myslím,že to bude podobné jako s eziem.. a nebo je to jen vlastenec,který nechce parazitické brity na své půdě :D Citovat
Satir Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 proč to bude tak neskutečně epické?:))) Citovat
lukiiiiiiin Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 další video,já se snad poseru z toho :D Citovat
Bart777 Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 jojo,to si taky myslím,že to bude podobné jako s eziem.. a nebo je to jen vlastenec,který nechce parazitické brity na své půdě :D Briti už tam byli dávno ale spíš jde o to když se tam válčilo tak rudý kabáty+američani proti indiánům+francouzi, pár let zpátky před bojem o nezávislost tak si myslím že tam by to mohlo vzniknout Citovat
DeSmond Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Květen 10, 2012 Tak ten gameplay trailer vypada skvele, ikdyz bych radsi ocenil nejaky delsi souvislejsi gameplay, ale chapu, ze si neco musi setrit na E3 :) Co se mi v traileru libilo nejvic byla dynamika souboju (coz znelo na papire skvele a do hry to vypada prevedli taky skvele) a samozrejme "prolitavani" baraky. Graficky to spis zklamalo, ale je to pre-alpha, takze predpokladam, ze vysledny produkt bude vypadat minimalne trosku lip :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.