Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 654
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem to konečně dohrál a musím říct že mise za Desmonda to je taková otrava nejnudnější část hry, nepřehledné, nezáživné a ani bych se nezlobil kdyby byla možnost je přeskakovat. To že jsem hledal 30min v ♥♥♥♥♥ní jeskyni co musím udělat byl jen "bonus"(nechci psát co-spoiler).

Co se týče hry tak příroda je krásná ale chybí mi "kouzlo" velkých a starodávných měst, cestování někdy zbytečně zlouhavé . Connor je ocas v místě hodně namyšlený a určitě jsem si ho tak neoblíbil jako Eiza(myslím že nebudu jediný). Trochu mi chybí vylepšování věcí, dá se to pochopit, protože v té době se brnění moc nenosilo(jestli vůbec) ale takové boty nebo rukávy. Ovšem co mi hodně chybělo byl malý výběr zbraní :( a vydělávání peněz taky není žádná sláva. Doporučuji dodělat všechny mise v panství aby bylo vše vyřešeno. Dohráno za 18h, 59%.

P.S nevíte jak se zbavit na konci hry toho teplého účesu? To je hrůza co má na hlavě :D

Odesláno
Poradite mi nekdo jak se daji dobre vydelavat penize ?? A k cemu je dobre udelat ukoly na 100 procent synchronizace ??

k tomu abys měl dobrej pocit/možná i nějakou trofej) :D

jinak vyraž do hranic tam si ulov tak 10 medvídků nebo si kup v obchodě mapy všech truhel a začni je vykrádat, nejlépe vynášejí ty co jsou v pevnostech(7000)

Odesláno

Já tet dojel zrovna do New Yorku ( už mám miniquesty almanachy apod. sebrané, udělané, to dělám nejdřív ) a nejvíc se mi líbí krajina a efekty déšť bouřka sníh taky ale tam mi vadí že neudělaly stopy v hlubokém jsou ale v malé vrstvě už ne ? Connor mě připadá taky trošku namyšlený ten mě moc nesedí radši Ezia , Connor (hold si moc věří ) Bugu sem našel habaděj .

Ale pro mě je na 3 nejlepší ty námořní bitvy , nejlepší jsou v bouřce musíš uhejbat obřím vlnám a ještě si dobře načasovat vystřel jináč 3/4 kulí letí do moře .

Odesláno (upraveno)

Jsem snad jedinej, komu se nelíbí ten kr*plovskej účes Connora po dokončení hry? :lol: Založíme petici na znovunasazení kapuce! :dozey:

edit:* už mě předběhli :lol: podepisujte >> http://www.change.org/petitions/assassin-s-creed-3-fanbase-get-ubisoft-to-allow-toggling-on-off-of-connor-s-hood#share

Upraveno uživatelem geobbu
Odesláno

Sice trocu pozdě, ale v Bostnu je první almanach začíná u hospody a prý ho mám pronásledovat, mám ho chytit, nebo mě má někam přivést???, Po chvilce se totiž dostane na střechu kde jsou vojáci a ty mě chtějí hned sejmout, tak jsem trochu nepochopil princip??? Jsem te´d pořád v mulťáku, tak proto se ptám na takovou blbost. díky za odpověď.

Odesláno

beznzvuxh.png

Musíš plnit mise pod tímto označením. Obě města, Boston i New York jsou rozdělena na 3 části, každá z těch částí pak obsahuje pár těchle misí. Za každou osvobozenou část pak získáš jednoho assassinského rekruta, kterého nadále cvičíš (znáte z Brotherhoodu). No a pak je můžeš využít na vraždy, střelbu, falešnou eskortu, vyvolání výtržností atp. Je to docela sranda :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu