Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 654
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Mě nešla otevřít jedna bedna v Bostnu tušim, zkoušel jsem to tak 10x, vždycky jsem to páčil páčil, s rukama jsem ani nehýbnul, ale jakmile západka byla na konci samo to přestalo a mohl jsem začít od znova.

ten stejny problem jsem mel taky, uz jsem to psal tu. Tedka vysel patch,tak se tam zkusim vratit,treba to opravili. Natocil jsem jim to a poslal.

Odesláno
Poradíte mi někdo pls ??

Hele to ti neporadím, taky ho tam mám ale udělej si dva další který mě fungují a poslal jsem je do Bostonu a Newyourku a na hranice a 10G dostaneš za poslání konvoje do všech částí světa.

P.S. Aby jsi ale mohl poslat konvoj na hranice, nejdřív musíš na hranichích najít konemý obchod a něco koupit , nebo prodat a potom už ho bude mít na výběr v seznamu v účetní knize.

Odesláno
Mohl bych se zeptat když se du podívat na tu učetní knihu ze které se posílají ty konvoje a vidíte tam zásoby a potom výroba a když chci něco vyrobit tak mi to ukáže že nemam dost řemeslníku ukazuje mi to jenom lance myslim nevite jak získat ostatní abych mohl vyrábět věci?

o pár stránek zpět se to tu řešilo ;) stačí dělat "mise usedlosti", takový ty šestihrany s domem uvnitř a tím získáš další řemeslníky

Odesláno

Tak ted jsem AC3 dohral a musim rict ze jsem trosku zklamany. Ale asi to bylo dane prehnanym ocekavanim :) Dvojka pro me zustava nejslepsi. Cele pozadi revoluce melo do pribehu hrozny potencial a vyslo to vnivec, postavy se taky moc nepovedli, celkove vykresleni pribehu me proste zklamalo, loading na kazdem rohu aby se nacetla peti vterinova cutscena :) Ale hra je to dobra, zabavna ne o mnoho horsi nez jeji predchudci, neuveritelne rozshla i krasna. Boj ikdyz je jednoduchy a vlastne stereotypni tak bavi uz jen kvuli tomu jak vypada a kdyz se povede nejake pekne dvojite kombo tak je na to radost pohledet (ikdyz i to se po case opakuje :)). A namorni bitvy plus mise pri honbe za pokladem kapitana kidda, ktere tak trosku vykradaj uncharted jsou fajn. Ikdyz nakonci mam ?glitch? kdy nemuzu vystrelit s pistoli do sudu se strelnym prachem :) Kazdopadne dobra hra i dobry AC. Jsem zvedavy co se bude dit se znackou dal. Nevim jestli mam jeste chut videt Connora a vlastne by me i zajimalo jak by to ted bylo teroteicky mozne :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu