devil5 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Dik moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Tak dohráno, celkový čas kolem 28hodin, hra dokončena na 70% s 760ajchy ...zatím Jinak fakt nejlepší díl série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Ahoj chci se zeptat je něákej update který by opravil tu chybu s otevíránim truhel?Vždy mačkám RT jako o život ale stejně nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 to není chyba ;) jen prostě musíš stihnout truhlu otevřít dřív, než doběhne ten časovací "zobáček" nakonec... otevřít mi šly všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 A kolikrát to asi tak zmáčkneš než e ti to odemkne já třeba 15x a pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 jen mačkej ;) nepočítal jsem to, ale docela dostkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Jinak všimli jste si někdo , že někdy jsou proti vám i ženský ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 achjo mě to prostě nejde vždy to skusim rozbít klidně i 5x ale pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 mně se to otevřelo většinou tak v polovině, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 s truhlama jsem taky neměl problém, musíš se naučit fixovat ruce v poloze a nepohnout s kloboučkama když mačkáš RT. Chce to trochu cviku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Mě nešla otevřít jedna bedna v Bostnu tušim, zkoušel jsem to tak 10x, vždycky jsem to páčil páčil, s rukama jsem ani nehýbnul, ale jakmile západka byla na konci samo to přestalo a mohl jsem začít od znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Mě nešla otevřít jedna bedna v Bostnu tušim, zkoušel jsem to tak 10x, vždycky jsem to páčil páčil, s rukama jsem ani nehýbnul, ale jakmile západka byla na konci samo to přestalo a mohl jsem začít od znova. ten stejny problem jsem mel taky, uz jsem to psal tu. Tedka vysel patch,tak se tam zkusim vratit,treba to opravili. Natocil jsem jim to a poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 spis je ta jedna v bostnu slozitejsi ja ji mel podruhy otevrenou mam sesbirany vse to neni bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Hej jak se da zrusit konvoj kteri jsem poslal ale prepadli mi ho, porad mi zavazi v ucetni knize a nevim jak ho smazat abych mohl poslat dalsi. Poradíte mi někdo pls ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Poradíte mi někdo pls ?? Hele to ti neporadím, taky ho tam mám ale udělej si dva další který mě fungují a poslal jsem je do Bostonu a Newyourku a na hranice a 10G dostaneš za poslání konvoje do všech částí světa. P.S. Aby jsi ale mohl poslat konvoj na hranice, nejdřív musíš na hranichích najít konemý obchod a něco koupit , nebo prodat a potom už ho bude mít na výběr v seznamu v účetní knize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave1231468624672 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Mohl bych se zeptat když se du podívat na tu učetní knihu ze které se posílají ty konvoje a vidíte tam zásoby a potom výroba a když chci něco vyrobit tak mi to ukáže že nemam dost řemeslníku ukazuje mi to jenom lance myslim nevite jak získat ostatní abych mohl vyrábět věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Mohl bych se zeptat když se du podívat na tu učetní knihu ze které se posílají ty konvoje a vidíte tam zásoby a potom výroba a když chci něco vyrobit tak mi to ukáže že nemam dost řemeslníku ukazuje mi to jenom lance myslim nevite jak získat ostatní abych mohl vyrábět věci? o pár stránek zpět se to tu řešilo ;) stačí dělat "mise usedlosti", takový ty šestihrany s domem uvnitř a tím získáš další řemeslníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak ted jsem AC3 dohral a musim rict ze jsem trosku zklamany. Ale asi to bylo dane prehnanym ocekavanim :) Dvojka pro me zustava nejslepsi. Cele pozadi revoluce melo do pribehu hrozny potencial a vyslo to vnivec, postavy se taky moc nepovedli, celkove vykresleni pribehu me proste zklamalo, loading na kazdem rohu aby se nacetla peti vterinova cutscena :) Ale hra je to dobra, zabavna ne o mnoho horsi nez jeji predchudci, neuveritelne rozshla i krasna. Boj ikdyz je jednoduchy a vlastne stereotypni tak bavi uz jen kvuli tomu jak vypada a kdyz se povede nejake pekne dvojite kombo tak je na to radost pohledet (ikdyz i to se po case opakuje :)). A namorni bitvy plus mise pri honbe za pokladem kapitana kidda, ktere tak trosku vykradaj uncharted jsou fajn. Ikdyz nakonci mam ?glitch? kdy nemuzu vystrelit s pistoli do sudu se strelnym prachem :) Kazdopadne dobra hra i dobry AC. Jsem zvedavy co se bude dit se znackou dal. Nevim jestli mam jeste chut videt Connora a vlastne by me i zajimalo jak by to ted bylo teroteicky mozne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Hej kde se dá sehnat oblek connora z rodné vesnice,altairův oblek a oblek kapitána aquili pls ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Hej kde se dá sehnat oblek connora z rodné vesnice,altairův oblek a oblek kapitána aquili pls ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 cože? to jdou sehnat i eziovy hadry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 ten se bohužel musí koupit na UPlay :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Když hraješ hru tak stejně dostaváž za průběh UPlay body tak to za ně potom klidně můžeš nakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Jenže pokud má někdo třeba RGH, tak nenakoupí nic :) Ale už jsem viděl gpd soubory s odemčenou róbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zdar lidi, dostal som k Vanocum AC 3 - je na nej napissane CZ/HU - znamena to, ze tam je anglicky dabing a ceske titulky, alebo nedajboze cesky dabing? Nechcem rozblit kym to nezistim,aby sa to pripadne dalo vratit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.