eagle88 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 tak odehrano cca 2.5 hodiny a zatim supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 nevim prvni konvertuju god druhy taham rip 3gb tak uvidime rek bych ze ala medal ale opacnenaucit se anglicky asi neni od veci Tak já anglickej text přelousknu docela v klidu, ale po všech těch hrách v anglině za celej rok si nový pokračování assassina dam rád v mateřštině.. člověk se pak na ten text nemusí tak soustředit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 zatím jsem jen na začátku,ale vypadá to neskutečně,ale neskutečně skvěle.. sice jsem si nedokázal představit AC bez Ezia,ale Connor taky nevypadá marně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Jsem zvedavej na prvni recenze musim se priznat ze v nekterych trailerech na me grafika vubec nepusila pusobive skoro az zastarale, ale dulezity je gameplay a ocekavam take konecne kvalitni pribeh a doufam ze i dobre vykreslene charaktery, uz aby to zacli prodavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Chcete li to hrát v češtině tak stačí akorát nahradit soubor localization.lang souborem z pc verze revelations a je to. všechno je krásně v češtině, včetně menu :D samozřejmě to platí pouze pro ty, co mají rgh a hru rozbalenou a ne převedenou do GOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 To je nejaka blbost ne? Kdsyz z jny hry pretahnu cestinu, tak AC3 nebude prece v cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Jenže nepřetahuješ češtinu, ta už ve hře je. akorát přetáhneš soubor kterej ji "odemkne". Neboj, mám to vyzkoušený, nikoho za fusekli netahám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) JJ, čeština funguje. Já to říkal, že tam zase bude jen ji bude potřeba odemknout, jen jsem to nemohl ihned vyzkoušet protože jsem neměl staženo. Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Bude to mazec všechny díly AC byly úžasný, tak 3ka nezklame, už aby byl release z CZ titulama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Raczek: A nemohl by jsi ten soubor prosim nahodit na uloz.to? Nebo nekam? Jsem si jistej, ze by to i ostatni uvitali...Urcite je malej a nema cenu kvuli tomu tahat celou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Me to tedy nefunguje. Menu je anglicky a v nataveni je sice vydet subtitles czech, ale ve hre jsou stale anglicke titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 chlapy hru sem stáhl od Jaja99 nebo tak nějak (dobrej uploader nikdy nebyl problém) DVD1 převedl v iso2god ale nefunguje to, musim hru rozbalit tim druhym programem? Bohužel jsem ho samzal tak nevim jak se jmenuje.. předem díky, těšil jsem se na to a h.no z toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 poradím ti,radši to stáhni na pirátech,název je "Assassins.Creed.III. (3). XBOX360-COMPLEX" pak to stačí vyextrahovat zde projet přes abgx a vzhůru na vypálení,mi to frčí naprosto bez problému :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 mám RGH nepotřebuju vypalovat.. Complex mám, stahoval jsem z console-power od uploadera Jaja99, nikdy s ničim nebyl problém.. nastahoval jsem prográmky na iso soubory a zkusim, když to nepůjde tak to holt nepůjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 aha,tak to sorry,jsem nevěděl,že máš rhg,v tom já se ♥♥♥♥♥ vyznám no:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 vyhazuje mi to nějakej error a že prej mám zkusit hru stáhnout znovu (když si to myslí že to je god formát :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Raczek: A nemohl by jsi ten soubor prosim nahodit na uloz.to? Nebo nekam? Jsem si jistej, ze by to i ostatni uvitali...Urcite je malej a nema cenu kvuli tomu tahat celou hru. Stačilo by na zmíněném serveru zapátrat a našel bys co hledáš ale abys neřekl http://www.uloz.to/xw9weD7/localization-lang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Na RGH to funguje okamžitě po nainstalování a spuštění hry v češtině . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 mě to teda nefunguje na RGH vůbec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 mě to teda nefunguje na RGH vůbec :D Tak jsi to neudělal správně . Iso hry vyextrahuj programem XboxImage Browserem . Složku SYSTEM UPDATE smaž.Ve vyextrahované hře najdi soubor localization-lang a ten přepiš tím staženým . Po nainstalování jsem nemusel vůbec nic nastavovat a hra funguje ihned od začátku v češtině - titulky i menu hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) Mě ale ani samotná hra nefunguje.. Zkusim to ještě vyextrahovat, iso2god metoda nefunkční (neudělal se ani default.xex soubor atd. atd.) i tak díky shrnu to- staženo od Jaja99 z console-power, nikdy s ničim nebyl problém, vyextrahováno v pořádku, převedeno v iso2god a první problém- neudělal se mi default.xex soubor, když jsem ten soubor co tam jako jedinej vypadal že by chtěl bejt default.xex přejmenoval na default.xex tak se hra spustí ale asi po jedný makrosekundě to spadne s errorem (Cant launch game blabla, try downloading your game again).. zkusim to rozbalit podle mě je problém tam :) mám už starou verzi iso2god.. Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 no jak tě tu tak čtu,tak jsem docela dost rád,že jsem zůstal u flashe a vypalování:cheesygrin: bo jinak bych asi furt kurvoval:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Jak říkám je to poprvé co je problém se hrou.. nikdy jindy se mi to nestalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) Jsem trubka. Pred dvouma dnima jsem udelal aktualizaci na nejnovejsi DB a neprehodil jsem si Locale na Czech Republic. Ted uz vse jede. Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Můžu se zeptat jestli hra jede i pod LT 2.0 s Xbox Backup Creatorem a použitím Topology for LT 2.0 ?? Zkoušel to někdo ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.