adioflip Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ty jsi ten Boston asi moc neprolezl že? Je tam pár obchodů (General store, na mapě znak libry) kde můžeš dokupovat zbraně, střelný zbraně, náboje atd. a mimoto i přebarvenou zbroj, taky mě mrzí že tam nejde nějak naupgradovat zbroj, ale to bude asi tim že v tý době se už prostě nenosila kroužková kapuce a plátový brnění... ale o tom sme se tu bavili, ze zbroj jde maximalne prebarvit a dokupovat spotrebni zbozi... zadnej upgrade se nekona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Jaky release ma nejmin bugu?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 to bude všechno stejný, releasy se lišej jen lokalizací ale už vyšel nějakej update, opravuje spoustu chyb, viz: http://forums.ubi.com/showthread.php/720855-Assassin-s-Creed-III-Day-one-title-update-details-SPOILERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Lidi , PS 3 super-slim s AC:3 u CZC.ct nevíte jestli to bude mít CZ titulky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj, mám dotaz, už jsem to tedy psal do jiné části, jak je ten zápisník, nakonec jsem našel tři místa, kde nejdou stránky rozevřít.... Je to naschvál a má si to člověk rozříznout, či je to jakoby tajné? :D Díky Jarda QUOTE=DeSmond;1290390]Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 zagoogloval bych než bych něco řezal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 to bude všechno stejný, releasy se lišej jen lokalizacíale už vyšel nějakej update, opravuje spoustu chyb, viz: http://forums.ubi.com/showthread.php/720855-Assassin-s-Creed-III-Day-one-title-update-details-SPOILERS title update mám stahnout postupne nebo vzdy staci jen ten posledni? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 podle mě stačí ten poslední, ale nevim to jistě.. edit: Teď mi ho to zrovna stáhlo z XBL a má 17MB (běžně jsou třeba 3MB), takže asi opravdu těch chyb opravuje dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3czusek Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 nebude hrát někdo multiplayera? je to supr návykové tak kdyby někdo ať pisne nebo přimo na xboxu, muj GM je H3czuseK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) nebude hrát někdo multiplayera? je to supr návykové tak kdyby někdo ať pisne nebo přimo na xboxu, muj GM je H3czuseK Chystám sa na MP, ale až keď prejdem SP. Idem si ťa pridať. Inak dá sa v MP používať headset na komunikáciu? Ak sa ešte niekto iný chystáte na MP, môj GT na live je Alsk1911. Pridajte si ma. //Pridané. Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem Pr3dator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj, mám dotaz, už jsem to tedy psal do jiné části, jak je ten zápisník, nakonec jsem našel tři místa, kde nejdou stránky rozevřít.... Je to naschvál a má si to člověk rozříznout, či je to jakoby tajné? :DDíky Jarda QUOTE=DeSmond;1290390]Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :) Myslím, že je to ok. Řešilo se to i na Jiném foru a nějak takto sem to pochopil, že to tak má být Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Mám PS 3,kde stáhnu ten update na ty fixy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 tohle je xbox 360 sekce ;) ty máš sekci ps3 jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak jsem si teď donesl domů Join or die edici a je nádherná, hlavně ten deník G.Washingtona je nádhernej, papír imitace jak opravdu z té doby. Jinak MP určitě dám takže přidávejte : UMBERTO CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Já si musím počkat na PC verzi :( Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) No já na to čuměl jako puk, zda tam je něco naschvál schované a máš si to otevřít až to dohraješ, či naschvál to máš otevřít nožem, aby to bylo trochu odrbané a vypadalo to více historicky :D Myslím, že je to ok. Řešilo se to i na Jiném foru a nějak takto sem to pochopil, že to tak má být Sent from my lilyPad using Tapatalk Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem 007jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 zejtra mi to prijde, strasne se tesim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Tak uz mam nejakou hodinu odehranou a zatim jsem se nedostal ani ke connorovi. Zatim super, ikdyz ten uvod je podle me zbytecne natahovanej. Jinak co se nedodelku tyce, jsou tam fakt celkem videt a to celkem dost, nikdy predtim jsem s tim u AC vylozene problem nemel, ale tady to uplne byje do oci (kazdych deset minut se stane neco co by se stat rozhodne nemelo :). Levitujici predmety, nemoznost nekde vylezt (celkove lezeni dost blbe reaguje) a tuny a tuny dalsiho, no snad to do budoucna nebude tak strasne, jinak Boston fajn, ale italska renesancni mesta mi vyhovovala vic, tady ten lvl design neni udelany tak sikovne a uz se neda po strechach litat tak jako kdysi. Zajimalo by me, jestli az budu hrat za Connora tak uz to bude trosaku rozlehlejsi, preci jen tech dvacet let musi byt znat :) Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem DeSmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ja mám nahrané 4 hodiny a ešte stále hrám za teenage Connora. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak uz mam nejakou hodinu odehranou a zatim jsem se nedostal ani ke connorovi. Zatim super, ikdyz ten uvod je podle me zbytecne natahovanej. Jinak co se nedodelku tyce, jsou tam fakt celkem videt a to celkem dost, nikdy predtim jsem s tim u AC vylozene problem nemel, ale tady to uplne byje do oci (kazdych deset minut se stane neco co by se stat rozhodne nemelo :). Levitujici predmety, nemoznost nekde vylezt (celkove lezeni dost blbe reaguje) a tuny a tuny dalsiho, no snad to do budoucna nebude tak strasne, jinak Boston fajn, ale italska renesancni mesta mi vyhovovala vic, tady ten lvl design neni udelany tak sikovne a uz se neda po strechach litat tak jako kdysi. Zajimalo by me, jestli az budu hrat za Connora tak uz to bude trosaku rozlehlejsi, preci jen tech dvacet let musi byt znat :) Už ted byl vydán nějaký update na fix bugů,takže určitě brzo příjde další , to se neboj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak já už jsem se dostal až k dospělýmu Connorovi a je to super. Jenom teda vojáci jsou tady na každym rohu ( a to doslova :D ). Asi by nebylo na škodu stáhnout nějakej TU jestli už vyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 v kolikate sekci ses dostal ke Connorovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Noo, tak to ti asi přesně nepovím, zas tak jsem to nesledoval. Každopádně jsem byl v 15% podle hry a to jsem právě začal za Connora jako dospělého. Bylo pár misí u Achillese když dospíváš, pak bitva na lodi a tuším ještě pár úkolů no a pak už si dospělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 ke Connorovi se dostaneš ve 4. sekvenci (3. končí tím, že jako Kenway dojdeš k té steně, kterou odemyká jablko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.