Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin’s Creed 3

DeSmond

Recommended Posts

Ty jsi ten Boston asi moc neprolezl že? Je tam pár obchodů (General store, na mapě znak libry) kde můžeš dokupovat zbraně, střelný zbraně, náboje atd. a mimoto i přebarvenou zbroj, taky mě mrzí že tam nejde nějak naupgradovat zbroj, ale to bude asi tim že v tý době se už prostě nenosila kroužková kapuce a plátový brnění...

ale o tom sme se tu bavili, ze zbroj jde maximalne prebarvit a dokupovat spotrebni zbozi... zadnej upgrade se nekona

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 654
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz, už jsem to tedy psal do jiné části, jak je ten zápisník, nakonec jsem našel tři místa, kde nejdou stránky rozevřít.... Je to naschvál a má si to člověk rozříznout, či je to jakoby tajné? :D

Díky Jarda

QUOTE=DeSmond;1290390]Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :)

Odkaz ke komentáři

to bude všechno stejný, releasy se lišej jen lokalizací

ale už vyšel nějakej update, opravuje spoustu chyb, viz: http://forums.ubi.com/showthread.php/720855-Assassin-s-Creed-III-Day-one-title-update-details-SPOILERS

title update mám stahnout postupne nebo vzdy staci jen ten posledni? diky

Odkaz ke komentáři

nebude hrát někdo multiplayera? je to supr návykové tak kdyby někdo ať pisne nebo přimo na xboxu, muj GM je H3czuseK

Chystám sa na MP, ale až keď prejdem SP. Idem si ťa pridať. Inak dá sa v MP používať headset na komunikáciu? Ak sa ešte niekto iný chystáte na MP, môj GT na live je Alsk1911. Pridajte si ma.

//Pridané.

Upraveno uživatelem Pr3dator
Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz, už jsem to tedy psal do jiné části, jak je ten zápisník, nakonec jsem našel tři místa, kde nejdou stránky rozevřít.... Je to naschvál a má si to člověk rozříznout, či je to jakoby tajné? :D

Díky Jarda

QUOTE=DeSmond;1290390]Tak freedomka uz je doma obsah krasnej kort soska a jde se na hru. Jinak kupoval jsem u czc.cz nakonec kvuli cene, objednaval jsem vcera na hajich ale jelikoz jsem to chtel mit co nejdriv doma a skladem to dneska meli jen na muzeu tak jsem nakonec objednal tam, obratem mi prisla zprava ze se ti muzu vyzvednout. Takze s tim "limitovanym" poctem bych to tak zhave nevidel :)

Myslím, že je to ok. Řešilo se to i na Jiném foru a nějak takto sem to pochopil, že to tak má být

Sent from my lilyPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No já na to čuměl jako puk, zda tam je něco naschvál schované a máš si to otevřít až to dohraješ, či naschvál to máš otevřít nožem, aby to bylo trochu odrbané a vypadalo to více historicky :D

Myslím, že je to ok. Řešilo se to i na Jiném foru a nějak takto sem to pochopil, že to tak má být

Sent from my lilyPad using Tapatalk

Upraveno uživatelem 007jarda
Odkaz ke komentáři

Tak uz mam nejakou hodinu odehranou a zatim jsem se nedostal ani ke connorovi. Zatim super, ikdyz ten uvod je podle me zbytecne natahovanej. Jinak co se nedodelku tyce, jsou tam fakt celkem videt a to celkem dost, nikdy predtim jsem s tim u AC vylozene problem nemel, ale tady to uplne byje do oci (kazdych deset minut se stane neco co by se stat rozhodne nemelo :). Levitujici predmety, nemoznost nekde vylezt (celkove lezeni dost blbe reaguje) a tuny a tuny dalsiho, no snad to do budoucna nebude tak strasne, jinak Boston fajn, ale italska renesancni mesta mi vyhovovala vic, tady ten lvl design neni udelany tak sikovne a uz se neda po strechach litat tak jako kdysi. Zajimalo by me, jestli az budu hrat za Connora tak uz to bude trosaku rozlehlejsi, preci jen tech dvacet let musi byt znat :)

Upraveno uživatelem DeSmond
Odkaz ke komentáři

Tak uz mam nejakou hodinu odehranou a zatim jsem se nedostal ani ke connorovi. Zatim super, ikdyz ten uvod je podle me zbytecne natahovanej. Jinak co se nedodelku tyce, jsou tam fakt celkem videt a to celkem dost, nikdy predtim jsem s tim u AC vylozene problem nemel, ale tady to uplne byje do oci (kazdych deset minut se stane neco co by se stat rozhodne nemelo :). Levitujici predmety, nemoznost nekde vylezt (celkove lezeni dost blbe reaguje) a tuny a tuny dalsiho, no snad to do budoucna nebude tak strasne, jinak Boston fajn, ale italska renesancni mesta mi vyhovovala vic, tady ten lvl design neni udelany tak sikovne a uz se neda po strechach litat tak jako kdysi. Zajimalo by me, jestli az budu hrat za Connora tak uz to bude trosaku rozlehlejsi, preci jen tech dvacet let musi byt znat :)

Už ted byl vydán nějaký update na fix bugů,takže určitě brzo příjde další , to se neboj :)

Odkaz ke komentáři

Noo, tak to ti asi přesně nepovím, zas tak jsem to nesledoval. Každopádně jsem byl v 15% podle hry a to jsem právě začal za Connora jako dospělého. Bylo pár misí u Achillese když dospíváš, pak bitva na lodi a tuším ještě pár úkolů no a pak už si dospělý.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu