Umberto Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Já jsem konečně za indiána, a co ten mulťák, dá někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Hej nevíte jak mám udělat ten ukol v usedlosti že mám analyzovat jakési tesaře, doktory atd atd od každého 3, já nevím vubec kde je najít, nemůžu najít ani jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 jak jste na tom ze zamky,jsou vam odemknout vsechny? Casto se mi stane,ze nektere truhly proste nejdou. Na netu je docela dost glitch videi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 jak jste na tom ze zamky,jsou vam odemknout vsechny? Casto se mi stane,ze nektere truhly proste nejdou. Na netu je docela dost glitch videi Asi myslíš truhlu s časovačem.... Tu truhlu musíš vypáčit do tý doby, než doběhne ten "kolík" nakonec, protože pak se zamkne a musíš znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Asi myslíš truhlu s časovačem.... Tu truhlu musíš vypáčit do tý doby, než doběhne ten "kolík" nakonec, protože pak se zamkne a musíš znova jo tu myslim,ale problem ma u nekterych,at delam co delam,tak to nejde. zatim se mi nikdy nepovedla otevrit ve 3 chapteru,kdy jsem vydal z bostonu hledat tu indianskou zenu. v dalsich chapter jsem je dal v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Nevim jestli jsem oteviral tu co myslis, ale jinak mi vsechny bez problemu sli. No nektere s mensimi problemy, ale nakonec sli Ale obcas to dost blbne, to je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 tak treba na zaklade videi na youtube udelaji nejake zaplaty a otevru pak vsechny. Otvirani je docela lehke,to uz mi prisel risen slozitejsi uz tezkych zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Hej nevíte jak mám udělat ten ukol v usedlosti že mám analyzovat jakési tesaře, doktory atd atd od každého 3, já nevím vubec kde je najít, nemůžu najít ani jednoho. Poradí mi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Zdravim. Dotaz: Dělám poklad kapitána Kidda a potom co jsem dal dokupy mapku tak jsem na tom ostrově (Oak Island) kde má použít Eagle Vision a vyřešit "hádanku" jak správně nasměrovat ty znaky podle stromu a tak. Mám problém u toho největšího stromu. Nejde mi to splnit. U u těch ostatních třech mi to vždy lehce "zapadne" ale u toho stromu to prostě nejde. Otočený to mám na 100% dobře. Koukal jsem i na Youtube a mam to jako tam, ale zaboha mě to nechce pustit dál... Máte nějaké rady jak tento z mnoha bugu vyřešit? Mimochodem tohle je hra s nejvíce buga co sem snad kdy hrál, to je strašný. To mohly třeba měsíc odložit protože mě to příjde jako pěkná prasárna... Díky za rady přesně v 2:26, tam mě to jako "nezapadne" Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem houba139 Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 A co ten anvil-next,vážně tam jsou obří bitvy jako v traileru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Hej nevíte jak mám udělat ten ukol v usedlosti že mám analyzovat jakési tesaře, doktory atd atd, od každého 3, je to mise jménem encyklopedie bězného člověka nebo tak nějak, já nevím vubec kde je najít, nemůžu najít ani jednoho. Poradíte mi s tím někdo prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Zdarec...nevite pls jestli se da sehnat někde překlad ? mam to eng tak at vim o cem je pribeh .. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 pokud mas RGH tak jo, pokud mas flash tak musis stahnout cely iso znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 čau nevíte někdo jestli když dohraju příběh za Desmonda budu moc hrát dál za Connora už jen tak volně plnit třeba vedlejší mise protože hlavní mise za connora mám dohráne ale ted jsem Desmond a to mě strašně nudí tak at vím jestli to má cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 ale ja myslel jenom text jestli se da sehnat ze bych si ho vytiskl,ve hre bych se obesel jen at vim vo co tam jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 to máš lepší najít si na youtube český walkthrough,tak jsem to kdysi dělal já,když ještě nebyly titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 žádný cz ale není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 jn tež sem to hledal :D už tyden čekam mam to damo a ještě sem to nezap protože to nema smysl jak nevim přiběh :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 reseni je jednoduche koupit si original nebo se naucit jazyk;) On az to nejaky Cech dohraje,tak mozna udelat pruvodce hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Hej nevíte jak mám udělat ten ukol v usedlosti že mám analyzovat jakési tesaře, doktory atd atd od každého 3, já nevím vubec kde je najít, nemůžu najít ani jednoho. Poradíte mi prosím ?? Ten ukol se jmenuje encyklopedie bězného člověka nebo tak nějak.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Už ho mam taky zadaný. Jen si pamatuju, ze mas u těch konkrétních lidi zmáčknout asi tlačítko L2. Víc neporadím, ale chystáme se na to to splnit, takze na to snad přijdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Tož to vím tak ale já se ptám kde je mám najít protože v usedlosti nikdo takový neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 jo, jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 čau nevíte někdo jestli když dohraju příběh za Desmonda budu moc hrát dál za Connora už jen tak volně plnit třeba vedlejší mise protože hlavní mise za connora mám dohráne ale ted jsem Desmond a to mě strašně nudí tak at vím jestli to má cenu? jo, jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 ale ja myslel jenom text jestli se da sehnat ze bych si ho vytiskl,ve hre bych se obesel jen at vim vo co tam jde.... pokud mas RGH tak se da sthnout sobor ktery ti otevre cestinu ve hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.