Umberto Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Mulťák je v pohodě, naštěstí se trochu vrátili ke stejným principům jako u BH. U Relevation mě mulťák nebavil. Tady člověk neví co dřív. Ještě mám otázku jestli někdo nezkoušel stáhnout z LIVE DLC singlplayerovou misi, která byla u Freedom edice, tuším že to byly nějáký aztécký piramidy. Docela by mě to lákalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Tak já jsem zatím na 50 %. Obrovská škoda těch bugů , které jsem opravdu skoro na každém kroku. Jízda na koni hrozná. Taky se mi nelíbí malé možnosti nakupování, neprakticky udělané menu pro assassinské rekruty ( v Brotherhoodu , Revelations jsem je pořád někam posílal , tady nic). Také ta účetní kniha je docela složitá a nepraktická. Přesto je to prostě geniální hra , která nepustí. Neskutečné množství vedlejších misí a úkolů , prostředí ,příběh. Každopádně na 100 % určitě nepojedu , například sbírání pírek mi přijde naprosto směšné a zbytečné. Hlavní postava mi tolik jako ostatním nevadí , ale Ezio je Ezio no :) Navíc americké města se těm italským a Istanbulu rovnat nemůžou ani náhodou. Po dohrání jdu znova na 2 :) EDIT: Za Desmonda mi vždycky ostatní řeknou , že by bylo dobré zapojit nějak zdroj energie , rychle jsem proběhl prostředí a nic jsem nenašel. Nějaká rada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Vím,že to sem nepatří , ale prosím o pomoc,na PS 3,ty 4 singleplayer mise s benedictem arnoldem jsou zdarma ke klasické hře pro PS 3 ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Toto je Xbox sekcia! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Jojo ty jsou uplne u kazde krabicovky.U te freedomky je tusim jen ta mise s tema mayskyma ruinama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Tak já jsem zatím na 50 %. Obrovská škoda těch bugů , které jsem opravdu skoro na každém kroku. Jízda na koni hrozná. Taky se mi nelíbí malé možnosti nakupování, neprakticky udělané menu pro assassinské rekruty ( v Brotherhoodu , Revelations jsem je pořád někam posílal , tady nic). Také ta účetní kniha je docela složitá a nepraktická. Přesto je to prostě geniální hra , která nepustí. Neskutečné množství vedlejších misí a úkolů , prostředí ,příběh. Každopádně na 100 % určitě nepojedu , například sbírání pírek mi přijde naprosto směšné a zbytečné. Hlavní postava mi tolik jako ostatním nevadí , ale Ezio je Ezio no :) Navíc americké města se těm italským a Istanbulu rovnat nemůžou ani náhodou. Po dohrání jdu znova na 2 :)EDIT: Za Desmonda mi vždycky ostatní řeknou , že by bylo dobré zapojit nějak zdroj energie , rychle jsem proběhl prostředí a nic jsem nenašel. Nějaká rada ? Tak proč rekruty nikam neposíláš? ;) stačí jen podržet LB, pak X a seš na mapě assassinských misí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Já vím , ale tady mi to prostě nesedí a přijde mi to zbytečné :) A asi to bude i tím , že jich mám strašně málo. To s tím Desmondem nevíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 ja ten zdroj nasel bez problemu takova herdek kostka modra zhruba o dve patra vys btw me to sbirani atd bavi ja bych sbiral pirka a nejsou mam je vsechny spis me stve v nekterejch misich synchronizace na stopro zas takovou trpelivost nemam a vymenil bych konsky rite ty me iritujou nejvic vlnej se jak naka homoklada a ne kobyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 pokud si vzpomínám, tak jsou ty kostky dohromady 3, jeden vlevo (z pohledu na bránu, ke který hledaj klíč) po schodech a běžet za Juno, pak je jeden vpravo v úrovni Animu (prostě musíš jít vpravo a jakoby ven z jeskyně a pak po schodech nahoru) a poslední je vpravo zhruba uprostřed stěny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak jsem zase odehrál pár hodin a je to fakt neskutečná hra, pokaždý chci jít na hlavní úkoly, ale vždycky mě něco zláká a zase se zaseknu na vedlejšácích. Námořní bytvy už mám skoro všechmy teď mám stínovou válku AKt2. Řešil jsem i nějáké úkoly pro hraničáře, kde mě to dostalo až na druhou stranu mapy k maníkovy do jeskině, kterej krade lidem věci. Moc se mi líbí že je tam úplně jinej styl lesa, takovej víc evropskej a temnej. Pevnosti už jsem taky některé osvobodil a musím ti Desmonde dát za pravdu že je to pohodička. Almanachy už mám všechny a pírka tak na 80%. Mapu pokladů mám už druhou. Je to fakt parádní hra a musím říct že se začíná stávat mím nejoblíbenějším dílem. Všem hru fak doporučuju. P.S. Už jste někdo hráli tu deskovou hru s černochem na panství, je to na experta a ne a ne ho porazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Pro me to asi neprekona dvjku, ale mozna je to dane i tim, jakym byla po mdlem prvnim dil prekvapenim. Kazdopadne jsem rad ze ti ty pevnsti prijdu vpoho, divil jsem se ze by to prislo nekomu tezke, a navic jeste nekomu jak tobe :D Skda ze jich je "jen" sedm. Ja se v nich vzdycky neskutecne vyradim :D Me se libi jak ty hranicarske sq pracuji vzdy s nejakym "myty" a pak se z toho vzdycky vyklube nejaka prkotina, sice je t vetsinou jen dojdi sem a pak sem. Ale je to podane v tak nadherne prihlouple forme, ze t prste bavi. Co se tyce SQ a cele ta vedlejsi naplne hry, tak na tom se v ubisoftu fakt vyradili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 To máš pravdu, je to neskutečný kolik úkolů mimo hlavní linku tam můžeš dělat a přitom to neotravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Mám otázku při dohrání hry, jakmile naskočí konečné video a na to následují titulky, tak zda se dají nějak přeskočit, pokud ne, zda je mám nechat celé dojet (jsou fakt dlouhý) a pak budu moc pokračovat hrát vedlejší mise. Takhle jsem jenom dohrál hlavní mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 bohužel musíš počkat, jako u každýho dílu a pak můžeš normálně pokračovat v dohrávání na 100% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Díky za odpověď :( stejně to na 100% nedohraju, ale nějakou vedlejší misi rád zkusim. Snad ty titulky zas nebudou na půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Hej nevite proc kdyz v usedlosti oskenuji par lidi u kterych na minimapce je napsane to Bl treba, tak proc mi to pise neplatny cil ?? Proste skenuju pracovniky v usedlosti a nefunguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Hej nevite proc kdyz v usedlosti oskenuji par lidi u kterych na minimapce je napsane to Bl treba, tak proc mi to pise neplatny cil ?? Proste skenuju pracovniky v usedlosti a nefunguje to.Nestačí je pouze naskenovat jak stojí, ale musíš je naskenovat při jejich práci, která je jim přižazená Lovkině při lovu, dřevaři při kácení a tak podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Já zase mám problém s účetní knihou, první zásilku se dřevem co jsem poslal přepadli a nedojela a teď nevím jak mám poslat další není tam možnost a ještě nevím jestli mám kupovat různé suroviny. A další věc jak je to s návodama, pokaždé když někde něco přepadnu třeba konvoj, tak mi to napíše že návod přidán do databáze ale když jdu do účetní knihy tak tam žádný návody nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 vsechno je vazany na remeslniky a suroviny a ukoly pro ne splneny novej konvoj plus navyseni zbozi je ted nevim jak se to jmenuje ale jsou v tom radku s vyrobou bambitek kousek dal vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) No já hraju, hraju a to jak vedlejší, tak příběhové mise, ale zkrátka není to pro mě jako 2, BH. U toho byla atmosféra neskutečná. Zde u III je hra například z technické stránky samozřejmě o něco lepší a ty lodní bitvy jsou opravdu naprosto skvělé, ale celkově? Stále když hraju si říkám, že to už není ono :/ Možá je to ale taky Connorem, který mi zatím k srdci nepřirůstá, možná městy. Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem Misi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 No mě k srdci přirostl, bavímě tím svím ideálem svobody. Mě to baví neskutečně, jsem po deváté sekvenci a teď jsem byl v NY. Našel jsem všechny 4 části mapy pokladu a dojel jsem na ostrov kde by měl poklad být , tak jsem zvědavej. Pro mě asi nejlepší díl ze všech! P.S. posbírat všechny pírka tak to mě asi jebne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 nejebne hned ze zacatku jsem sel nakoupit mapy a sup na ne koukni na mapu naplanuj si nejlepsi trasu ala hadice a treerun muze vesele zacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Škoda že nesjou i námořní bitvy v MP, určitě by to šlo udělat. Jiank všechny mám dokončené, se jim povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 No tak po 2 tydnech hrani me to uz nebavi, dojel jsem na 100 procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Prosimvás,po dokončení příběhu,to musí mít vlasy jako ♥♥♥♥♥ ? Nejde to nějak změnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.