007jarda Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Když už jsme u těch předobjednávek, jeden server vyzradil možnou sběratelskou edici :-) http://www.esperino.com/assassins-creed-iii-join-or-die-edition-accidentally-leaked#.T3Bwn9UsxD8 edit: Chtěl jsem to dát do diskuze pod PS3, ale nelze mi to tady odebrat, takže se kochejte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Já zas četl o tomhle: http://www.zing.cz/novinky/10732/predcasne-predstaveni-sberatelske-edice-assassins-creed-3 Nevím nevím.. Spíš asi budu doufat, že když předobjednám normal, tak dostanu steelbook (http://www.thehdroom.com/images/news/10404e.jpg) Snad to bude i u nás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 No koukám :-) Každopádně 24.3 oznámili také tu co jsem postoval :-) Tak uvidíme, necháme se překvapit :-) Steelbook bych také uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jako pravdivá se mi zdá spíš ta, co jsi postoval ty ;) Ale jak říkám.. Nějak mě ani jedna nenadchla, takže asi budu jen doufat, že u nás taky budou k předobjednávkám steelbooky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Edice sice není moc zázračná, otázka je za kolik bude, když za slušnou cenu, člověk o ní bude uvažovat :-) Já tedy určitě, ať o jedné či druhé :-) Ale pokud to bude jako s např. s MW3, kde nic nebylo a hardened stála 3 litry, tak to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Právě. Aby to za to stálo. Ale rozhodl jsem se, že asi začnu kupovat hry se steelbookem a udělám si menší sbírku z těch :) Ten na AC vypadá pěkně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jo to každopádně! Já mám také rád steelbooky a kdyby byly k většině her, vůbec bych se nezlobil a připlatil bych si! A nebo se mi poté líbí figurky :-) Na stará kolena začínám bláznit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jojo!! Dneska mi měl přijít Ezio z brotherhoodu (figurka) a pošta mi ještě napsala SMS, že budou dnes doručovat a nic! Napsali, že mě nezastihli... A to jsem byl doma.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Pokud vim tak ani jedna z tech edic nebyla potvrzena a dost mozna se jedna o faky :) Jinak edice AC mi prisli vzdy moc drahe, vzhledem k svemu obsahu, ikdyz figurku Ezia jsem si opravdu pral...... Ale taky to asi vyresim predobjednavkovym steelbookem, teda pokud tu bude k sehnani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Tak oficialni je to az ted ;) http://www.zing.cz/novinky/10749/specialni-edice-assassin-s-creed-3-oficialne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Sakra no tak ta Freedom edice je úžasná! A pokud cena bude těch 2343,- tak o tom budu možná i uvažovat. Ta figurka je nádherná.. Ten zápisník je také pěkný a steelbook je taky skvělý. Jen aby nám to tu nedali za 3k. Ale collectorka je to opravdu pěkná.. Radši ale pomlčím a konečně někde seženu AC: Revelations :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Tak cena je predpokladam prepocitana podle soucasneho kurzu, takze bych to ocekaval vyssi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 V poslední době vyplouvá jedna informace za druhou :D dojmy z dema a krátký trailer ukazující connorovu výzbroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Já bych to také očekával vyšší :-) Každopádně mám problém, chtěl bych sošku a medailonek a dvě edice kupovat nechci :-D Je celkem škoda, že za nejdražší edici nebude mít člověk vše... Na tenhle problém naráží i na stránce games.tiscali, ale co se dá dělat, půjdu do sošky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak ubisoft, repektive minimalne co se AC tyce, dela vzdycky ty edice tak ♥♥♥♥♥sky :) Ja uz preobjednal freedom edici na xzone asi za 2.5, snad na ni budou penize :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Jinak, jak už někdo házel odkaz v PS3 sekci, já ho přidám tady, na xzone už mají předobjednávku: http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=807 edit: Koukám, že sem to sem dal ve vteřině snad stejně jako předchozí příspěvek, takže o xzone se už ví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 na jrc je ta samá edice za 2299 a jelikož cena přesahuje 2000, měla by být i doprava zdarma http://www.jrc.cz/hra_x360_assassin_s_creed_3_freedom_collection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Já se furt nemůžu rozhodnout, jeslti do toho jít nebo ne.. A rozhodnout bych se měl rychle. Co vy? Máte předobjednáno? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Já se furt nemůžu rozhodnout, jeslti do toho jít nebo ne.. A rozhodnout bych se měl rychle. Co vy? Máte předobjednáno? ;) já mám tu freedom :D postavička mě dost láká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Postavička je fakt pěkná. Dneska mi přišla taky jedna ze série AC, tak bych rád poličku zaplnil dalšíma :D , ale já jsem z těch, co čekají až hry zlevní a pak je kupuje tak max. do 500kč :D Nicméně jsem fanouškem série, takže se rozhoduju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 já taky neinvestuji do her x tisíc, ale AC je prostě srdcovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Je to skvělá série. Já teprve sháním Ac:R takže nechci zas dělat největšího fandu, protože jsem se k 2jce a brotherhoodu dostal až nedávno (jedničku jsem dohrál dávno, ale ikdyž mě to bavilo, tak nic tak extra - což se u 2jky změnilo), ale je fakt, že ac je pro mě srdcovka už teď :D Já se šíleně těším na ty změny počasí a prý je i grafika úchvatná (je to psáno v dojmech z dema a je tam napsáno, že je to právě z PS3), dál skvělé animace a přirozený pohyb.. No teď jenom se přemluvit a jít do tý freedom edice.. Myslíš, že bude vyprodaná brzo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 To bude asi nakonec zalezet na oficialnim vyjadreni Ubisoft k distrubici techto edic do CR, ale verim ci spis doufam, ze to bude vpoho....navic objednavky jsou nezavazne, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Pokud jsou nezávazné, bylo by to ideální ;) Navíc kdy se to vlastně platí? Nikdy jsem nepředobjednával. Až nějak před začátkem prodeje ne? Já si zas říkám.. Normální edice v předobjednávce stojí snad 1200kč pokud se nepletu. rozdíl 1100 za krásnou figurku + deník + steelbook není možná zas tak děsné, co myslíte? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 To zalezi na cloveku :) Ja jsem predobjednal na xzonu s osobnim odberem, takze se jim na to muzu kdykoliv vysr_t ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.