ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Dobrý den,našel by se zde někdo ochotný kdo by mi zapůjčil a poslal poštou pandora's battery ? PSP nechci posílat poštou bo s tím mám špatné zkušenosti a nikdo poblíž to nemá ... :idea: za nějaký ten malý poplatek samozřejmě :!: :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 no, tak zrovna tak muzeme mit spatnou zkusenost mi s tebou, jak mam zaruku ze mi baterky posles zpet? Spis posli ty PSP, nevim jakou spatnou zkusenost, ja jsem takto resil jedno PSP a vse OK a tekken takto resil spousty PSP, takze spis muzes verit ty nam nez my tobe.. Kde mame referenci na tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 klidně ti ji pujčím ale se zárukou třeba 3000 :) (ale radši bych kdyby si PSP poslal nebo by si třeba přijel ;) ) edit: koukám že mohelnice je kousek od Ostravy....napiš závorce :D http://console-forum.net/member.php?u=4024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 No to nevim ... snad jen to ze dojedu osobne .. jinak to ani nevidim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 No to nevim ... snad jen to ze dojedu osobne .. jinak to ani nevidim :) hele dojed osobne, vyber si Semily (tekken) nebo Praha/Brandys (ja) pokud ho nechces posilat, sice te uplne chapu, me by se takto PSP taky nechtelo posilat, ale na druhou stranu zase chces ty aby nekdo poslal neco tobe a myslim ze u nas je vetsi zaruka nez u tebe.. precejen uz tu jsme nejakou dobu a ty jsi celkem novacek.. a ted komu verit.. nekomu komu uz posilalo hafec lidi PSP a jsou tu od nich i reference, nebo nekomu kdo se prave regnul a najednou chce poslat baterku ? .. ;) myslim ze nejlepsi bude kdyz prijedes, budes to mit rychlejsi levnejsi a nebudou s tim takove problemy.. EDIT: PS. Stejne by jsi jeste potreboval magic memorystick, kterou vytvoris jen na customu, takze samotna baterka ti bude na nic.. A pokud magic MS mas, tak mas asi i moznost si vytvorit pandoru ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 No prave ze nemam ani jedno :) v PC mam hafo iso her ale psp je nove a v nem houby! :D no .. vezmu auto a prijedu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 No prave ze nemam ani jedno :) v PC mam hafo iso her ale psp je nove a v nem houby! :D no .. vezmu auto a prijedu .. Auto radši neber když ti je 17 let:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Trocha ironie ne ? pojedu se segrou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007lucas Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Ahoj, není nekdo z České Lípy nebo okolí kdo ma Pandora's Battery.Mám psp 3.71 fat ....Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ellemenT
Dobrý den,našel by se zde někdo ochotný kdo by mi zapůjčil a poslal poštou pandora's battery ? PSP nechci posílat poštou bo s tím mám špatné zkušenosti a nikdo poblíž to nemá ... :idea: za nějaký ten malý poplatek samozřejmě :!: :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts