ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 Dobrý den,našel by se zde někdo ochotný kdo by mi zapůjčil a poslal poštou pandora's battery ? PSP nechci posílat poštou bo s tím mám špatné zkušenosti a nikdo poblíž to nemá ... :idea: za nějaký ten malý poplatek samozřejmě :!: :)
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 no, tak zrovna tak muzeme mit spatnou zkusenost mi s tebou, jak mam zaruku ze mi baterky posles zpet? Spis posli ty PSP, nevim jakou spatnou zkusenost, ja jsem takto resil jedno PSP a vse OK a tekken takto resil spousty PSP, takze spis muzes verit ty nam nez my tobe.. Kde mame referenci na tebe?
0 tekken90 Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 klidně ti ji pujčím ale se zárukou třeba 3000 :) (ale radši bych kdyby si PSP poslal nebo by si třeba přijel ;) ) edit: koukám že mohelnice je kousek od Ostravy....napiš závorce :D http://console-forum.net/member.php?u=4024
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 No to nevim ... snad jen to ze dojedu osobne .. jinak to ani nevidim :)
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 No to nevim ... snad jen to ze dojedu osobne .. jinak to ani nevidim :) hele dojed osobne, vyber si Semily (tekken) nebo Praha/Brandys (ja) pokud ho nechces posilat, sice te uplne chapu, me by se takto PSP taky nechtelo posilat, ale na druhou stranu zase chces ty aby nekdo poslal neco tobe a myslim ze u nas je vetsi zaruka nez u tebe.. precejen uz tu jsme nejakou dobu a ty jsi celkem novacek.. a ted komu verit.. nekomu komu uz posilalo hafec lidi PSP a jsou tu od nich i reference, nebo nekomu kdo se prave regnul a najednou chce poslat baterku ? .. ;) myslim ze nejlepsi bude kdyz prijedes, budes to mit rychlejsi levnejsi a nebudou s tim takove problemy.. EDIT: PS. Stejne by jsi jeste potreboval magic memorystick, kterou vytvoris jen na customu, takze samotna baterka ti bude na nic.. A pokud magic MS mas, tak mas asi i moznost si vytvorit pandoru ne?
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 No prave ze nemam ani jedno :) v PC mam hafo iso her ale psp je nove a v nem houby! :D no .. vezmu auto a prijedu ..
0 jirinak Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 No prave ze nemam ani jedno :) v PC mam hafo iso her ale psp je nove a v nem houby! :D no .. vezmu auto a prijedu .. Auto radši neber když ti je 17 let:roll:
0 ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 Trocha ironie ne ? pojedu se segrou :D
0 007lucas Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2007 Ahoj, není nekdo z České Lípy nebo okolí kdo ma Pandora's Battery.Mám psp 3.71 fat ....Dík
Otázka
ellemenT
Dobrý den,našel by se zde někdo ochotný kdo by mi zapůjčil a poslal poštou pandora's battery ? PSP nechci posílat poštou bo s tím mám špatné zkušenosti a nikdo poblíž to nemá ... :idea: za nějaký ten malý poplatek samozřejmě :!: :)
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts