Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pandora's Battery na pujcku ?

ellemenT

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no, tak zrovna tak muzeme mit spatnou zkusenost mi s tebou, jak mam zaruku ze mi baterky posles zpet? Spis posli ty PSP, nevim jakou spatnou zkusenost, ja jsem takto resil jedno PSP a vse OK a tekken takto resil spousty PSP, takze spis muzes verit ty nam nez my tobe.. Kde mame referenci na tebe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
No to nevim ... snad jen to ze dojedu osobne .. jinak to ani nevidim :)

hele dojed osobne, vyber si Semily (tekken) nebo Praha/Brandys (ja) pokud ho nechces posilat, sice te uplne chapu, me by se takto PSP taky nechtelo posilat, ale na druhou stranu zase chces ty aby nekdo poslal neco tobe a myslim ze u nas je vetsi zaruka nez u tebe.. precejen uz tu jsme nejakou dobu a ty jsi celkem novacek.. a ted komu verit.. nekomu komu uz posilalo hafec lidi PSP a jsou tu od nich i reference, nebo nekomu kdo se prave regnul a najednou chce poslat baterku ? .. ;) myslim ze nejlepsi bude kdyz prijedes, budes to mit rychlejsi levnejsi a nebudou s tim takove problemy..

EDIT: PS. Stejne by jsi jeste potreboval magic memorystick, kterou vytvoris jen na customu, takze samotna baterka ti bude na nic.. A pokud magic MS mas, tak mas asi i moznost si vytvorit pandoru ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu