Reiden Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 zdravim,myslel jsem ze tohle tema tu uz urcite bude ale nenasel jsem ho....potreboval bych nejaky program/patch ktery dokaze udelat to ze se da NFS MW hrat na rosliseni 1920x1080....nevite nekdo o necem? 1280 vypada strasne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Zkus tohle http://download.onlinewelten.com/nfs/nfsmw/nfsmw_resolution.zip , nemám nfs takže neotestuji, mělo by to fungovat. Kdyby ne, napiš a pořešíme dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiden Odesláno Únor 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 bohuzel,kdyz dam RUN tak se nic nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Prohledal jsem pár webů a co jsem se tak díval všude cca na 5 webech doporučují jenom tento program co jsem posílal, máš hru napatchovanou na 1.2 nebo 1.3? Jak lze vidět v tom programu tak vyžaduje jednu z těchto verzí. Edit Ten program musíš umístit do složky s nfs takže zda jsi ho tam neměl zase to zkus + ty patche výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 dej pak vědět, jestli jsi to zprovoznil...mě by teda stačilo "jakýkoliv" rozlišení wide screen...ty černý pruhy po bocích jsou na mě moc :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reiden
zdravim,myslel jsem ze tohle tema tu uz urcite bude ale nenasel jsem ho....potreboval bych nejaky program/patch ktery dokaze udelat to ze se da NFS MW hrat na rosliseni 1920x1080....nevite nekdo o necem? 1280 vypada strasne :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.