Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA Street 4 [oRmus]

Kociq

Recommended Posts

to jsem presne chtel napsat taky ... D: proto sem se ptal kdo to demo uz ma :D

demo ma 1.8gb to je docela dost ale mohl by to nekdo hodit na share-rapid prosim ? :-)

http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/FIFA-Street-Demo/66acd000-77fe-1000-9115-d8024541897d?noSplash=1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Aha, takže ono to demo je jenom pro gold? To si u mě chlapci z EA pěkně podělali. Připojuju se k žádosti o umístění dema na uloz.to

A když nemáme gold? A nahrajem to z flashky tak to půjde jo? Já myslim, že jsem stim měl minule nějaký problémy a nešlo mi to kvůli tomu GOLDU pokud si pamatuju. :/

Odkaz ke komentáři

Já nevěděl, že existuje něco jako, že některá dema jsou pro gold. Všude kde se píše o goldu, tak je tam zaškrknuto demo verze her i bez něj. Xbox mám pů roku a ještě jsem se s tím nesetkal.

Jinak fifa street jde i na PC? Našel jsem na netu asi 1,7GB soubor kterej má název fifa street 4 demo for PC????

EDIT: https://rapidshare.com/#!download|440dt|1428104831|Fifa_Street_4_PC_DEMO_Electronic_Arts_2012.rar|1420861|R~EBD5493CD632F332D3240BAA6418F9FC|0|0 :wohow:

Odkaz ke komentáři

Staženo a je to super:) máte tam 4 takové týmy : adidas All stars(messi,atd.),AC Milan Manchester City a ještě nejaký vymyšlený .3módy-trénink ,přátelák5v5,a world tour kde jsou ovšem jen dvě místa.Ve world tour si vytvoříte hráče a postupně se zlepšujete.hodně mě to baví a hlavně je to tak 50x lepší než 3.

Odkaz ke komentáři

Futsal v demu neni. Je tam super že můžete hrát i na zemi (odkopnout míč), dokonce tam jsou i volné kopy, ale asi z deseti zápasů sem kopal jeden a vůbec nevim jestl ise z toho vůbec dá dát gól (já to kop úplně mimo :D ), spoluhráči si krásně nabíhají. Zatím to vypadá fakt dobře :)

Odkaz ke komentáři

Kurňa to až není možné jak se těším už jen na to demo to je jak kdyby byl štědrý den :D, ještě když tu všichni píšou jak to je SUPER! :D dal to už někdo někam jinam než na RapidShare?

Edit: Už mám 26% z prvního partu :D ještě 4 hoďky a pak du na další part :D

Odkaz ke komentáři

Tak už to tahám z xbox live. Vytvořil jsem si další xbox live účet a dostal jsem gold účet na měsíc zdarma, doporučuju takhle udělat.

A bez GOLD účtu demo nestiahnem, či co? Mám klasický účet... Mám v pláne ked prídem večer z práce sťahovať, tak aby som vedel či sa tešiť, alebo nie :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu