Rest Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Já jsem naopak rád , že upustili od nesmyslných kliček , běhání po zdi ( jako to bylo u trojky) , tam byla nulová realita. Taky se těším hlavně na futsal , jestli bude aspon trochu podobný realitě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 uz sem myslel ze to bude nekde na netu a porad nic .. zitra to musi 100% bejt venku protoze na season ticket se muzou hry od ea stahovat tri dny pred vydanim coz znamena ze zitra by mela byt plna verze na stahnuti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry7 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Přesně tak :) taky se těším hlavně na futsal mód, no uvidíme jak to bude vypadat ve full verzi 8)Kdo se těší na plnou verzi tak jako já? :party: už se těšim neskutečně mooooooooooooooc :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 radek1993 ne,jestli to bude dřív tak max kolem pondělí 1.fify vždy vychází max den před ofiko vydáním,jak naschvál... 2.ripnout prerelease hru z xboxu sice jde,ale nevypálíš ji a nespustíš,takže to že je na season ticketu neznamená pro lidi co hry stahují vůbec nic .) BTW JEN MALÁ POZNÁMKA K NÁZVU TOPICU,není to fifa street 4 ale fifa street. Zingle...prosimtě nehodlám tu jako Culé řešit messi-cristiano Ale když napíšeš že by to nikdo z fans toho či toho klubu neměl rozebírat tak to nerozebírej ani ty,ty sympatie vůči ronaldovi z tebe přímo srčí... a mimochodem co je vtipnýho na tom že messi neumí anglicky?...narodil se v argentině a jazyk umí,hraje ve španělsku a španělsky umí,nevidím jedinný důvod proč by měl umět anglicky,Cristiano kdyby nehrál v united tak se angličtinu také učit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 tak max je sobota a je to venku Fifa_Street_XBOX360-SPARE edit: sosam z TL uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 http://isohunt.com/torrent_details/377724765/?tab=summary vyšlo to před 3h. já jsem to netestoval, takže nic nezaručuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 klidek uz je to venku uz to stahuju :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 rychlost :D:D hned to stahuju at vecer muzu parit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Taky stahuju, ale nikde se nedá dočíst jestli je to XGD2 nebo XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 to nevim taky ale me je to fuk s RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 xgd2 hra funguje s lt 2.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 funguje i s LT+1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 funguje i s LT+1.91 Takže je to XGD2? Tak to je super, mám totiž jenom LT+1.91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Má jen 7 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 napíšete mě nekdo do PM odkud do stahuj*te?:D prosím..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 nema to 6.6gb stahuju to a ma to 8 partu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Opravdu nevím, co nechápete na názvu v topicu "FIFA Street 4" - Nepodporujeme warez - Diskutuje pouze o hře - Puberťácké výlevy typu "Už se těším" nebo "Je to fakt mazec" jsou bodovány - Další příspěvky nulové hodnoty taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Tak teď se omlouvám za off-topic ale co to je s prominutím za blbost? Nikdo sem nedával linky, a já pouze napsal že nevím co je tam za ochranu, jestli někdo neví. Asi se to váže k bodu - Nepodporujeme warez, ale to dost dobře nechápu, proč jsou tu teda všude návody na vypalování her, na flashování, všude se všichni baví o tom jaká hra má jakou ochranu, a tohle tak hodně vadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 tak už to hraju je to hodně dobry.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 nevíte nekdo jestli se tam dá vytvořit turnaj třeba ve futsale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Já jsem naopak rád , že upustili od nesmyslných kliček , běhání po zdi ( jako to bylo u trojky) , tam byla nulová realita. Taky se těším hlavně na futsal , jestli bude aspon trochu podobný realitě.. Právě, že trochu o tý nereálnosti Fifa Street byla... na pořádnej reálnej fotbal tu máme FFIFA. Aspoň pro mě tomu tak bylo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 tak mohu přinést pár informací z plné verze hry. Mám EA sports season ticket, takže jsem dnes stáhl plnou verzi hry z LIVE. mód futsal je skvělý!!! pohyby a kličky jsou reálné, ovládání super. Hraje se dle klasických pravidel Futsalu, takže auty, rohy, fauly, apod. Dokonce se mi podařilo dát ruku. Jediné, co bych vytknul je kopání rohů a přímých kopů. Neprobíhá tak jak jsme zvyklí z "velké" FIFY, ale tak že máme stále kameru TELE a míří se ohnutím RS do směru kam chci kopnout. Jinak co se týče hry LIVE, tak lze hrát pouze s týmem, který máme vytvořený v kariéře (do kariéry lze importovat svého PRO z FIFA 12). S každou hrou LIVE se vylepšují atributy hráčů týmu a rostou jejich levely. Systém LIVE zápasů je stejný jako v FIFA 12 - postupování v divizích. Zde je replay video z Futsalu: http://www.easports.com/media/play/video/116552872 Každý zápas v kariéře odemyká nové věci pro hráče týmu dle zvolené obtížnosti - easy stulpny, medium kraťasy, hard nový dres, apod. Jdu hrát, pokud bych narazil na něco zajímavého, určitě to sem hodím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Já jsem s hrou konečně spokojen, předchozí díly Fifa Street byly katastrofální, hráči dělali věci nad rámec chápání fotbalu, běhání po zdech a nesmysly. Teď se mi to zdá více fotbalovější, i kdyz bych více ještě ubral na povedenosti. To znamená, že pokud by si to hodil přes hlavu tak by míč utekl, nebo se prostě finta nepovedla. V reále taky ten nejlepší hráč nemá míč na noze jako lepidlo a nedokáže si to dát 5x přes hlavu a pod nohu atd.., ale už je velké zlepšení oproti minulých ročníků, hlavně je tam normální grafika a hráči nevypadají jako RAMPA Mc KVAK jako v minulém ročníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak samozřejmě je to o trikách :D kdyby to bylo reálnější, spousta lidí by nadávala že hratelnost je o ničem apod. - To by bylo hraní módu Panna rules na sebevraždu- nedokážu si to reálně představit :D Myslím že teď je to udělané skvěle a dá se to pěkně hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 me zas prijde ze ty postavy jsou oproti FIFE takovy nadlehceny.. ve fife mi prislo ze ty postavy jsou takovy tezsi. a jediny co me stve je ze nemuzu hrat nejakej turnaj se svym oblibenym tymem.. a jeste k tomu odemykani veci.. kdyz hraju na medium a na hard to nehraji tak se mi ta vec na hard proste neodemce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.