Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA Street 4 [oRmus]

Kociq

Recommended Posts

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

radek1993

ne,jestli to bude dřív tak max kolem pondělí

1.fify vždy vychází max den před ofiko vydáním,jak naschvál...

2.ripnout prerelease hru z xboxu sice jde,ale nevypálíš ji a nespustíš,takže to že je na season ticketu neznamená pro lidi co hry stahují vůbec nic .)

BTW

JEN MALÁ POZNÁMKA K NÁZVU TOPICU,není to fifa street 4 ale fifa street.

Zingle...prosimtě nehodlám tu jako Culé řešit messi-cristiano

Ale když napíšeš že by to nikdo z fans toho či toho klubu neměl rozebírat tak to nerozebírej ani ty,ty sympatie vůči ronaldovi z tebe přímo srčí...

a mimochodem co je vtipnýho na tom že messi neumí anglicky?...narodil se v argentině a jazyk umí,hraje ve španělsku a španělsky umí,nevidím jedinný důvod proč by měl umět anglicky,Cristiano kdyby nehrál v united tak se angličtinu také učit nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Opravdu nevím, co nechápete na názvu v topicu "FIFA Street 4"

- Nepodporujeme warez

- Diskutuje pouze o hře

- Puberťácké výlevy typu "Už se těším" nebo "Je to fakt mazec" jsou bodovány

- Další příspěvky nulové hodnoty taky

Odkaz ke komentáři

Tak teď se omlouvám za off-topic ale co to je s prominutím za blbost? Nikdo sem nedával linky, a já pouze napsal že nevím co je tam za ochranu, jestli někdo neví. Asi se to váže k bodu - Nepodporujeme warez, ale to dost dobře nechápu, proč jsou tu teda všude návody na vypalování her, na flashování, všude se všichni baví o tom jaká hra má jakou ochranu, a tohle tak hodně vadilo.

Odkaz ke komentáři

Já jsem naopak rád , že upustili od nesmyslných kliček , běhání po zdi ( jako to bylo u trojky) , tam byla nulová realita. Taky se těším hlavně na futsal , jestli bude aspon trochu podobný realitě..

Právě, že trochu o tý nereálnosti Fifa Street byla... na pořádnej reálnej fotbal tu máme FFIFA. Aspoň pro mě tomu tak bylo... :)

Odkaz ke komentáři

tak mohu přinést pár informací z plné verze hry. Mám EA sports season ticket, takže jsem dnes stáhl plnou verzi hry z LIVE. mód futsal je skvělý!!! pohyby a kličky jsou reálné, ovládání super. Hraje se dle klasických pravidel Futsalu, takže auty, rohy, fauly, apod. Dokonce se mi podařilo dát ruku. Jediné, co bych vytknul je kopání rohů a přímých kopů. Neprobíhá tak jak jsme zvyklí z "velké" FIFY, ale tak že máme stále kameru TELE a míří se ohnutím RS do směru kam chci kopnout.

Jinak co se týče hry LIVE, tak lze hrát pouze s týmem, který máme vytvořený v kariéře (do kariéry lze importovat svého PRO z FIFA 12). S každou hrou LIVE se vylepšují atributy hráčů týmu a rostou jejich levely. Systém LIVE zápasů je stejný jako v FIFA 12 - postupování v divizích.

Zde je replay video z Futsalu:

http://www.easports.com/media/play/video/116552872

Každý zápas v kariéře odemyká nové věci pro hráče týmu dle zvolené obtížnosti - easy stulpny, medium kraťasy, hard nový dres, apod.

Jdu hrát, pokud bych narazil na něco zajímavého, určitě to sem hodím :D

Odkaz ke komentáři

Já jsem s hrou konečně spokojen, předchozí díly Fifa Street byly katastrofální, hráči dělali věci nad rámec chápání fotbalu, běhání po zdech a nesmysly. Teď se mi to zdá více fotbalovější, i kdyz bych více ještě ubral na povedenosti. To znamená, že pokud by si to hodil přes hlavu tak by míč utekl, nebo se prostě finta nepovedla. V reále taky ten nejlepší hráč nemá míč na noze jako lepidlo a nedokáže si to dát 5x přes hlavu a pod nohu atd.., ale už je velké zlepšení oproti minulých ročníků, hlavně je tam normální grafika a hráči nevypadají jako RAMPA Mc KVAK jako v minulém ročníku.

Odkaz ke komentáři

tak samozřejmě je to o trikách :D kdyby to bylo reálnější, spousta lidí by nadávala že hratelnost je o ničem apod. - To by bylo hraní módu Panna rules na sebevraždu- nedokážu si to reálně představit :D Myslím že teď je to udělané skvěle a dá se to pěkně hrát :D

Odkaz ke komentáři

me zas prijde ze ty postavy jsou oproti FIFE takovy nadlehceny.. ve fife mi prislo ze ty postavy jsou takovy tezsi. a jediny co me stve je ze nemuzu hrat nejakej turnaj se svym oblibenym tymem.. a jeste k tomu odemykani veci.. kdyz hraju na medium a na hard to nehraji tak se mi ta vec na hard proste neodemce?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu