perrek Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 dokaď tu hru v kariéře neodehraješ na hard, tak se ti věc pro hard neodemkne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Čau,hru jsem vyzkošel a strašně mě baví,oproti fifa street 3 je to hodně velký rozdíl. Jenom bych se chtěl zeptat jak se vlastně má hrát ten panna mode,vím jak se dávají jesle,to se ale nepovede vžycky a když hraju sám,tak bot dostává pořád bo banku 1 bod za BEAT,může mi někdo říct co to je? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 panna je o tom že ti to vedle obyč gólů počítá i bonusy, když třeba, jak píšeš, dáš soupeři housle, přehodíš přes něj balon, uděláš kličku až soupeř spadne na zem apod. mě se třeba na jeden gól povedlo dát 8 bodů. Jinak koukni v menu máš takový jakoby tutorial jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 ok,dík,zkusím ten tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 za kazdej trik co udelas na protihrace se ti pricte jeden bod podle toho kolik triku udelas na protihrace do te doby nez das gola tolik se ti pak na konci pricte golu kdyz udelas treba 10 triku pak das gola pricte se ti 10 golu .... jednoduche :) jo jeste me docela stve ze kdyz zapnu futsal treba s brachou tak nejde nastavit vice casu ale jen 3 min vzdy a to je kratka doba docela lepsi by bylo kdyby slo upravit cas treba na 10 min aby jsme si poradne zahrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 V módu Panna, dostaneš za obehrání jakoukoliv kličkou po zemi 1 bod do banku, a obehrání vzduchem 2 body do banku, a za jesle 3 body. Pak pokud máš v banku třeba 5 bodů a vstřelíš gól tak se ti přičte 1 za gól, a 5 z banku, takže dohromady 6 bodů. Bokud dostaneš gól a máš něco v banku tak se ti to vynuluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Mam otázku, dá se ve futsale střídat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Střídat se myslím nedá. Ale, přišel někdo na to co ovlivnujě stat Athleticism? Pochopil bych kdyby to i se speedem zvyšovalo rychlost hráče, výskoky na hlavičku, na nůžky atd, ale nevím, je někde nějaká definice tohoto statu? ///Tak jsem na offic fóru EA našel že to ovlivňuje "Strenght, body balance, agility, etc" takže tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Je to xgd3 nebo xgd2? Tam kde jsem to stahoval psali, že je to 3, ale tady na forum jsem četl, že je to 2, tak je to? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Tak to je docela špatný, čekal jsem že se bude dát změnit čas...třeba na 8 minut a čekal jsem že pujdou střídat jako formace, něco na zpusob nhlka jako že zmáčknem jeden čudlík a vyberem si formaci jakou tam dáme...tak to mě docela zklamalo...a turnaj hrát jen s vytvořeným týmem? Takže nepujde když si budu chtít zahrát s kámošema turnaj aby sme si každej vzali normální tým...tak to nepujde jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Rawmen: já mám stažený SPARE release a ten je XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Tak hra je podle mě hodně povedená baví mě, ale nelíbí se mi že když hraješ na hard tak jde hráče špatně obehrát-chybí tam nějaký ostřejší zákrok aby jsi ho vyvedl z míry, a ještě mi vadí že si nemůžeš vylepšit více týmů na jednom profilu, ale nejvíc mi vadí to že jsem hrál asi 4-5 hodin a už má můj tým overal 90 a tím pádem nemůžu hrát se svým týmem proti normálním klubům........ ale jinak fakt super hra! ;-) EDIT: Když už mám u všech hráču ATLETIKU(nebo co to je:D) a BRÁNĚNÍ vylepšené na plno tak se počítač na hard dobře obehrává. (vždy hodí něco jakoby skluz a buď letí hráč nebo mám balón :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jirka0055 : Mam dotaz, jde hrát turnaj, aniž by sis musel vytvořit svuj tým? A jde nějak u futsalu nastavit aby se nehráli jen 3 minuty?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Chci se zeptat, mám Xbox 360 elite a flash LT+1.9 a Dash. 13599, pujde mi to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 A já ho mám 17cm dlouhýho, půjde mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 mrkl sem na linky a u jednoho je psany že to funguje na LT2.0 a u dalšího bylo napsany LT1.9 tak musis vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chazyk Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 SPARE release funguje na LT1.9, osobně vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Mam dotaz, jde hrát turnaj, aniž by sis musel vytvořit svuj tým? A jde nějak u futsalu nastavit aby se nehráli jen 3 minuty?? Díky Ne turnaj jde hrát jenom ve world tour(kariéra) takže jedině se svým týmem a u futsalu nejde nastavit čas ;-) ............. když si nastavíš svůj vlastní zápas(Custom Match) na nejvyšší čas a největší hřiště tak je to lepší než futsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ale nejde nastavit fauly ne v custom match ? a jeste mam otazku ma fifa street online pass nevi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ale nejde nastavit fauly ne v custom match ? a jeste mam otazku ma fifa street online pass nevi nekdo ? Určitě má, téměř všechny nebo možná úplně všechny hry od EA Sports mají online pass. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ale nejde nastavit fauly ne v custom match ? Jo jde, ale musíš mít nastaveno minimálně 5hráčů (4+1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ještě mam pár otázek jestli dovolíš jirko :D takže chtel bych se zeptat jestli je možné přestupovat? Jako je to ve fifě klubové přestupy, tedy jestli si můžu třeba fabregase dát z barcelony do chelsea? 2. otázka- jestli si můžu do reprezentací dát svoje hráče, jako udělat svoji soupisku, jako třeba příklad když v anglii nebude walcott a ja ho tam budu chtit jestli to pujde? a poslední otázka- jaký je maximální a minimální počet hráčů v týmu? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak teď si mě dostal :D to jsem ještě nezkoušel...no spíš nenašel, (není to jak ve fifě že tam máš FIFA ÚPRAVY) možná že to tam je někde ,,schované,, :D právě sem si chtěl zahrát za Rosického a on tam není :D. 1) Takže přestupy mezi kluby NEJSPÍŠ nejdou, státní přestupy asi taky ne. 2) Přidat do týmu hráče asi nemůžeš. 3) Tak jak jsem si dnes tvořil osmého hráče, tak jsem viděl ještě jedno vólné místo, (možná kdy bych jel dál tak tam je víc) Tak všechy odpovědi jsem napsal jen tak co si myslím......... !!JAK SI STREET ZAPNU TAK UDĚLÁM EDIT!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Sakra :/ no hra by mi měla buď zítra nebo pozítří přijít, tak to tam všechno nějak prolezu...třeba by mi hodně vadilo, kdybych si opravdu nemohlu udělat svůj výběr repre :( mám hodně oblíbených hráčů, co tam určitě nebudou v nějaký tý repre...a taky nechápu proč tam neudělali přestupy, co když někdo přestoupí někam a já si ho tam nebudu moct dát...škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry7 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 měl bych jednu otazku je v hře Profesionalní klub v některych článcích jsem četl že to tam bude ? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.