Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp 3004 flash


maniak69

Otázka

Zdravim. Než mě seřvete zato jak mam hledat atd. chci říct, že jsem pročetl snad 100 různých topicu ale jsem prostě vedle. Mohl by mi někdo shrnout jak je to s flashem? Chci si koupit psp 3004 nebo Go. Které jde flashnout? Jdou obě flashnout permanentně? Jaká jsou rizika a bude po flashnutí fungovat vše tak jak má? Někde jsem četl že kvůli flashnutí přestala fungovat WiFi..je to možné? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Čau, aby přestala fungovat Wi-Fi musela by se do PSP nahrát z jinýho PSP NAND záloha, ale to se stejně modelů 3000 a Go netýká, takže odpověď je ne.

Na tázaný modely jde buď nahrát 6.20 Pernament (flash natvrdo) nebo nejnovější 6.60, ale to už je dočasnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Teď (nebo alespoň prozatím) jde CFW na všechny PSPčka. Deska se rozlišovala hlavně u Slimka, kdy do všech šla Pandora krom modelu s TA-088v3. Taky díky Pandoře se mohl dělat i downgrade na nižší verze FW, jelikož na těch vyšších nešel CFW. To už je ale stará záležitost.

Rozdíl mezi 6.20 a 6.60 (ve vlastnostech) snad žádnej razantní ani neni, akorát nevím jestli na 6.20 jde ještě připojit na PSN (u 6.60 jo-taky je to momentálně nejnovější verze).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Čeština jde dát na všechny firmwary od 5.50 do 6.60. A šance, že dostaneš brick při instalaci nových LCFW je asi 0,00000001%. Dříve, kdy se CFW nainstaloval místo původního firmwaru brick opravdu hrozil, ale to už je minulostí protože se nyní CFW instaluje do RAM paměti, která se po restartu PSP smaže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu