mirdase Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 [TABLE=align: left] [TR] [TD] [/TD] [TD] ahoj lidi mám takovou otázku koupil jsem dnes ps3 použitý od člověka který o tom nic neví má ho od nějakýho kámoše. dá se zjistit jestli není o chipovaný nebo něco podobného taky se v tom nevyznám vlastím xbox360. děkuji[/TD] [/TR] [/TABLE] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Čip určitě mít nebude, ale můžeš se podívat v systemu jakou má verzi FW. Settings>System Settings > System Information Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirdase Odesláno Únor 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 mám 2.42 znamenáto něco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukáš Fojtík Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 zdravim mam problem s fifou 2012 od te doby co se mi aktualizoval system tak mam problem se spustenim fifky denne se mi podari spustit jen jednou pak mi naskoci sugest neco a ze je disc poskozeny a pritom na plose neni ani smitko. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukáš Fojtík Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 se zbyvajicima hrama nemam zadny problem a to mam i 3-4roky stare hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirdase
[TABLE=align: left]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD] ahoj lidi mám takovou otázku koupil jsem dnes ps3 použitý od člověka který o tom nic neví má ho od nějakýho kámoše. dá se zjistit jestli není o chipovaný nebo něco podobného taky se v tom nevyznám vlastím xbox360. děkuji[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts