Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii Remote, porucha?


Dyakon

Otázka

Zdravím, nestalo se vám někdy to samé? Odešel mi najednou Wii remote, hrál jsem NFS Nitro a když jsem vyndával ovladač z volantu a vypínal hru, tak mi přestal ovladač komunikovat s konzolí, bliká svítí, ale nekomunikuje. Zkoušel jsem ještě další dva ovladače, stejný výsledek, jedinej ovladač s kterým můžu konzoli ovládat, a hrát na ní, je ovladač, kterej doposud sloužil jako sekundární. Takže díky těmto poznatkům jsem se rozhodl, že než ovladač hodím do odpadu, tak se poradím, jestli nejde jen o nějakou blbost, kterou jenom jednoduše neznám, jestli to třeba nesouvisí s tím červeným čudlíkem uvnitř ovladače vedle baterek. Předem díky za odpověď .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj

zkus ho nejdrive znova sesynchronizovat :) oddelej kryt baterek... zmackni ten cerveny cudlik... pak na konzoli tam kde se strka SD karta (takova krytka uprostred wiicka) je taky cervene tlacitko...takovy cerveny obdelnicek... tak ten taky zmackni (jen stiskntou NEDRZET!) :) po par vterinach by se mel ovladac chytit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu