max.koci Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Dobrý den já má Acer TravelMate 240.A potřeboval bych pomoc jak nastavit instalaci zkoušel jsem hodně ale furt to nějak nefrčï. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 instalaci čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 iAKTOS v5 toho instalace.Co vše je třeba ktomu aby mac běžel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 ajo tak mac nejedu sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 A kdo v tom jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 A kdo v tom jede ? Musíš si uvědomit 1 věc, instalace je velice individuální, nemůžeme ti poradit přesný výběr driverů pro tvůj ntb, například můj seznam driverů je tento iaktos v5i main systemchameleon apple decrypt smBios EFI kernel TOH disabler.kext x86 acpi gma 950 a speedstep a laptop battery realtek R1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max.koci Odesláno Únor 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Přesně tak jsem to myslel díky.Mě šlo o to jaké věci jako hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.