honzanen Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Caute, zdravím, koupil sem FIFU 11 - použil online pass, pak sem FIFU 11 prodal, nyní si chci koupit FIFU 11, ale používat ten samý online pass jako z té "staré" FIFA 11, kterou jsem prodal. Je to možné, když zakoupím FIFA 11 s použitým online passem? Snad jsem otázku napsal detailně, díky za rady! Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Zkus se zeptat na EA PODPOŘE.. já si myslím,že to není možný ,, ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzanen Odesláno Únor 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 díky, zeptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 no není zač, moc jsem ti nepomohl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jestli tě to ještě zajímá , je tu spousta témat s tématy kde se o tom píše , tak jsem koumal a našel jsem toto , Použitý ONLINE PASS nejde použít znovu , jestli jsi to kupoval na PSSTORE (jakože ano) tak původní smaž a stáhni si ten PASS znovu . Mám zkušenost s ONLINE PASS na DIRT3 trochu . Doufám že si toto přečteš 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Když máš aktivovanej Online pass na PSN účtu a budeš chtít hrát Fifu 11, online, tak samozřejmě můžeš. Možná ho jen budeš muset znovu stáhnout, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzanen
Caute, zdravím,
koupil sem FIFU 11 - použil online pass, pak sem FIFU 11 prodal, nyní si chci koupit FIFU 11, ale používat ten samý online pass jako z té "staré" FIFA 11, kterou jsem prodal. Je to možné, když zakoupím FIFA 11 s použitým online passem?
Snad jsem otázku napsal detailně, díky za rady!
Honza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.