honzanen Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Caute, zdravím, koupil sem FIFU 11 - použil online pass, pak sem FIFU 11 prodal, nyní si chci koupit FIFU 11, ale používat ten samý online pass jako z té "staré" FIFA 11, kterou jsem prodal. Je to možné, když zakoupím FIFA 11 s použitým online passem? Snad jsem otázku napsal detailně, díky za rady! Honza Citovat
0 erikm10 Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2012 Zkus se zeptat na EA PODPOŘE.. já si myslím,že to není možný ,, ale nevím to jistě. Citovat
0 erikm10 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2012 no není zač, moc jsem ti nepomohl.. Citovat
0 danfri Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Jestli tě to ještě zajímá , je tu spousta témat s tématy kde se o tom píše , tak jsem koumal a našel jsem toto , Použitý ONLINE PASS nejde použít znovu , jestli jsi to kupoval na PSSTORE (jakože ano) tak původní smaž a stáhni si ten PASS znovu . Mám zkušenost s ONLINE PASS na DIRT3 trochu . Doufám že si toto přečteš 8) Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2012 Když máš aktivovanej Online pass na PSN účtu a budeš chtít hrát Fifu 11, online, tak samozřejmě můžeš. Možná ho jen budeš muset znovu stáhnout, nic víc. Citovat
Otázka
honzanen
Caute, zdravím,
koupil sem FIFU 11 - použil online pass, pak sem FIFU 11 prodal, nyní si chci koupit FIFU 11, ale používat ten samý online pass jako z té "staré" FIFA 11, kterou jsem prodal. Je to možné, když zakoupím FIFA 11 s použitým online passem?
Snad jsem otázku napsal detailně, díky za rady!
Honza
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.