Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP Battery

mazik

Otázka

Takze mam takovy problem mam svoji baterku a kdyz sem delal kamosovi instal fw nechtelo se mi cekat nez se mu jeho baterka nebije tek sem tam dal tu moji vsecko v pohode ale jakmile sem ji dal zpatky do mojeho PSP ojevila se ta ikonka s baterkou (ze je vybita) a psp se vyplo ta rikam co to dam ji nabijet a po asi 10s se vypne onzova dioda a sviti jenom zelena a kdyz psp uplne vypnu tak tio same jenom ze potom se dioda upklen vypne newite nekdo co s tym mam to dat reklamovat ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

No asi takhle, nespojuj + a -, to byl zbytecny krok, tim nic urco neopravis, problem byl nejspis v te eeprom, a tim ze napojil + na stred, zkratoval eeprom, nic vic.. vic uz se ti baterka rozbit nemuze..

.. bouchnout v ruce? Neboj se.. na to by bylo potreba vice energie ;)

.. proc by jsi chtel stahovat eeprom?!

Odkaz ke komentáři

• 0
no prdel si nedelam opravdu se mi to povedlo na 100%

Hochu tak ses ten nejvetší borec na svěrě!!!! Fakt to fakčí... nemužu uvěrit, uz sem myslel ze koupim novou baterku:) Sice dyz sem dal + a ten protredek,tak se nic nestalo, tak sem se nastval, a skratoval se kazdej s kazdym, a nechal to tak tak deset sekund u kazdyho, a ejhle baterka ma najednou 100% a ja sem nejstastnejsi clovek na svete:) Ses Borec.. Moc moc moc dekuju.

Odkaz ke komentáři

• 0
Coze?700? A tos videl kde? Ale leda neoriginal ne? Ja sem si chtel koupit origo.. tu stou 20% vetsi kapacitou,a ta stala v sony centru 1299kc. Malem sem ji koupil.

wow nj mas pravdu, jednou jsem to checkoval a koukal jsem asi blbe :D No.. stoji celkem dost :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu