deyf1468623793 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Byl to update pro kinect,pro rozpoznani hlasu nemluvici lidi Anglicky www.xboxweb.cz/clanek/novinka/13772-systemovy-update-pro-xbox-360.html#.T0dZJiKEd4A.facebook Citovat
chorke1988 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2012 Ahoj. Už je to docela dlouho a pořád nic :(. Co myslíte vyjádří se?? Nebo ví se už něco opravdu jistého?? Díky moc Citovat
=Trolik= Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2012 Pokud mas RGH tak v klidu updatuj, pokud ne tak cekej na c4eva co napise. Ja mam RGH a update mam uz nahozeny a v pohode vse jede. Citovat
gunzie Odesláno Květen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2012 No nainstaloval jsem dashboard 14719 a mam lt 2.0 .Instalace dashe se mi nekde sekla tak jsem opakoval a vse najelo v pohode ale pokud dam sniper elite tak to chce po me zas dad update i kdyz uz updatovany mam,najednou avatar ma oblek,kterej jsem davno smazl a nikde na disku psano kolik mb si system vzal,fakt divny.Nainstaloval jsem gears of war a sekne se nejak cd romka a pise to neauthorizovany disk a to jsem uz ve hre a nedokaze to cist z hadru .Uz se stim peru dva dny a asi to hodim z okna brzy.Rad bych ziskal kompletni dash ale kdyz mi najede s obleky avatara a pote vypnu ,dash zustany stejny ale obleky nikde a zas hra chce update.Nechapu . Citovat
gunzie Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2012 Super cool rada,si vychytal.. ale brzy si chci kupovat novy xko a flash na tomhle delat uz nechci.Tak mi to dela kazda hra,diky tem co rikali ze starsi hry pojedou,jedou ale kdyz je nainstaluji ,pise to failed authorized disk,jediny co jede normalne je sniper elite a par vykopavek.mrkve jedny pomateny. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.