__<<White<>Star>>__ Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zdravim. Mam iPhone 3g 16gb. Mam fw 4.2.1 s JB. iPhone mi nejde spustit, když ho zapnu objeví se mi logo Applu a načítá mi to. Po tomhle prosecu se nic nestane a pořád je to zaseknuté na tom logu. Prosím pomozte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 nemáš tethered jb? to musíš nahodit iphone pomocí programu v pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Kdyz ne, tak pak udelej restore v itunes a jb nahod znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 __<<White<>Star>>__ Odesláno Únor 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 No zkusil jsem to pres redsnow a kdyz dam Just Boot, tak mi to hodi internal error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 a dělal jsi jb přes redsnow? na tom to prý taky záleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 __<<White<>Star>>__ Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 jojo delal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak pak jsou uz jen 2 moznosti: bud delas spatne just boot thetered now nebo restore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 __<<White<>Star>>__ Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 povedlo se mi to přes iTunes. Děkuji Vám všem za pomoc. Prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
__<<White<>Star>>__
Zdravim. Mam iPhone 3g 16gb. Mam fw 4.2.1 s JB. iPhone mi nejde spustit, když ho zapnu objeví se mi logo Applu a načítá mi to. Po tomhle prosecu se nic nestane a pořád je to zaseknuté na tom logu. Prosím pomozte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts