Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
Odesláno

este k tym trom odporucam R4i-SDHC - http://r4i-sdhc.com/

tieto 4 su asi jedine flash karty ktore sa oplatia kupit...vsetko ostatne sice fungovat moze ale len docasne - vyde novy fw pre dsi alebo 3ds (toto plati hlavne pre 3ds kde kazdy fw prida nejake novinky, pri dsi ide vacsinou len o blokovanie kariet) a fix na to uz nemusia vydat alebo je slaba kompatibilita hier...nie vsetky hry mozu fungovat...takze sa oplati priplatit si za kvalitnu kartu..

• 2 weeks later...
Odesláno

Předem zdravím,

Mám nějaký problém, zakoupil jsem kartu Acekard AK2i, stáhl jsem AK 4.23 ENG VERZE, zkoušel jsem stáhnout i jiné a stále se chová 3DS stejně. Jakmile vložím flash kartu s mikro sd a nahraným programem na root karty (nahrávám vždy jeden adresář "__ak2" a jeden soubor "akmenu4.nds") , konzole vždy napíše "an error has ocurred. Pres and hold the POWER Button to the system off. Please refer to the Operations Manual for details." Prosím o radu, kde dělám chybu. V konzoli je version 3.0.0-6E.

Díky

Nejspíš asi ještě musím nahrát soubor s hrou a udělat krok podle tohoto návodu?

DSi FW 1.4 - Navod na fix Acekard 2i

Bohužel ani nahrátí souboru s hrou nepomohlo. Nevím, prosím o pomoc !

Odesláno

Dobry den,

kedze mam otazku o flash kartach a nechcem zakladat novu temu, napisem to sem. Dufam ze to nikomu nebude prekazat. Takze k tomu problemu. Mam nintendo 3ds, firmware 4.0.0-7E a flashkartu supercard DSTWO. Riadila som sa navodom co bol pribaleny ku karte. Ked mi to neslo, skusala som aj tu cinsku verziu ale ani to mi neslo a pisalo mi to toto- "an error has ocurred. Pres and hold the POWER Button to the system off. Please refer to the Operations Manual for details." Neviete co by som s tym mala urobit? Nepoznam nikoho v okoli kto by mal nintendo.

Za kazdu radu dakujem.

Odesláno

Reiko: na originalnich strankach pisi nasledujici postup a z nej je zrejmy, ze bohuzel sama nic nezmuzes

Step 1: Download the firmware..

Step 2: Unzip and copy the upgrade file such as "dstwoupdate.dat" to MicroSD.

Step 3: Make sure you have DSTWO EOS system in your MicroSD, if you don't have, please download: DSTWO EOS v1.11_0323(2012-03-23).

Step 4: Find a DS console (NDS\DS\DSLite\DSi\3DS) which can run this EOS system, if you have the latest version console can not run EOS system, sorry, you have to find one.

Step 5: Turn on the power, EOS will detect the upgrade file, press A to upgrade.

Now, the DSTWO support the latest version console. Off cause if the firmware declared support the latest version console.

budes potrebovat nekoho, kdo ti to "fixne" na pristroji s nizsim fw, nebo na ds/dsl/dsi... Pokud se ti nikdo neozve, pisni mi soukromou zpravu nebo primo na email (penthaler@seznam.cz) a muzem se dohodnout...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu