pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 AHoj,mam velky problém.Už jsme tuhle hru stáhl asi po 3 a pořád me to píše stejnou chybu:Program nelze spustit,protože v počítači chybí msvcp71.dllPokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu..HELP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Tak jsme tam stahl dll soubor a píše to : CRITIKAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml.You are probably the executable from the wrong working folder.Sakra ja si chi zahrat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Zkus si stáhnout tu chybějicí knihovnu (msvcp71.dll) a dát do složky system32 ve složce windows na tvém hdd, http://www.dll-files.com/msvcp71.zip?0WFmOFYDkT edit, tak odpověděl jsis sám :) , na tohle ti už asi neporadím :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ono to podle mě che vybrat jazyk a já kdyz zapnu launcher tak jako jazyk tam je Custom a žádnej jinej nejde vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ono to podle mě che vybrat jazyk a já kdyz zapnu launcher tak jako jazyk tam je Custom a žádnej jinej nejde vybrat... Zkus tohle Otevřete si c:/Program Files/Ubisoft/Crytek/Far Cry/ a najděte soubor "system.cfg" ten si otevřete v poznámkovém bloku a najděte si řádek s příkazem g_language= "english" a přepište ho na g_language= "czech". Poté uložte soubor zpět na disk a potvrďte přepsání souboru původního. Tím je problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Už to frčí děkují ;) LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.