pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 AHoj,mam velky problém.Už jsme tuhle hru stáhl asi po 3 a pořád me to píše stejnou chybu:Program nelze spustit,protože v počítači chybí msvcp71.dllPokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu..HELP! Citovat
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Tak jsme tam stahl dll soubor a píše to : CRITIKAL ERROR: Error loading the default font from languages/fonts/default.xml.You are probably the executable from the wrong working folder.Sakra ja si chi zahrat :( Citovat
Sunfig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Zkus si stáhnout tu chybějicí knihovnu (msvcp71.dll) a dát do složky system32 ve složce windows na tvém hdd, http://www.dll-files.com/msvcp71.zip?0WFmOFYDkT edit, tak odpověděl jsis sám :) , na tohle ti už asi neporadím :? Citovat
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Ono to podle mě che vybrat jazyk a já kdyz zapnu launcher tak jako jazyk tam je Custom a žádnej jinej nejde vybrat... Citovat
Sunfig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Ono to podle mě che vybrat jazyk a já kdyz zapnu launcher tak jako jazyk tam je Custom a žádnej jinej nejde vybrat... Zkus tohle Otevřete si c:/Program Files/Ubisoft/Crytek/Far Cry/ a najděte soubor "system.cfg" ten si otevřete v poznámkovém bloku a najděte si řádek s příkazem g_language= "english" a přepište ho na g_language= "czech". Poté uložte soubor zpět na disk a potvrďte přepsání souboru původního. Tím je problém vyřešen. Citovat
pancus007 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 Už to frčí děkují ;) LOCK Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.