neovo adam Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Cus.asi po roce jsem si na nový pc nainstaloval Mafii 1.Když hraji tak se mi tam dělaj takový erory grafiky a to mam 256mb grafiku,a dříve jsem mnel 128mb.Video zde: .prosim o radu. Dik adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Přeinstalace hry, nainstalovat nejnovější directx, nainstalovat nejnovější ovladače na tvojí kartu, rovnou napiš jakou gk máš ;) pak se někam můžeme pohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Grafika: Intel ® Q35 expres chipset family....Typ čipu Intel ® GMA3100 256 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
Cus.asi po roce jsem si na nový pc nainstaloval Mafii 1.Když hraji tak se mi tam dělaj takový erory grafiky a to mam 256mb grafiku,a dříve jsem mnel 128mb.Video zde:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.