Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ssx

noba

Recommended Posts

Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky

Jo já to mam taky tak, nevim možná stačí splnit určitý skore a automaticky postupuješ.. Jinak je to super hra, včera jsem se do toho dostal a najel 9,7 mega :) Akorát mi nevyskočí když jedu na skokánek s boostem tak zkoušim pustit RT dřív nebo dýl vždycky ho jenom přejede

Odkaz ke komentáři

Tak je to v pohode. Ono v tom explore modu staci bejt na urcitym miste a postupujete dal. Prava vyzva je v tom druhym modu global events a tam dostavate oceneni za mista a tam uz musite kupovat vybaveni abyste byli lepsi protoze na prvni misto to je dost tezky.

Jinak na skokanku skacu i s boostem bez problemu, nekde jsou useky kde bez boostu spadnes do propasti.

A jinak to je fakt super adrenalinova hra pro me nejlepsi co ted v zime vysla, fakt doporucuju.

Odkaz ke komentáři

Mě hra dost chytla ale take mě štve že když dojedu 3 tak automaticky postupuju dal hrajete nekdo ty online zavody ? já jo ale nemam v přatelích nikoho kdo to hraje taky tak nemam třeba pořadne skym soupeřit... jetsli to někdo hrajete online tak si mě přidejte : Berry7 CZ

Odkaz ke komentáři

Postupujou vzdy tri nejlepsi, staci tedy nedojet posledni....kariera je udelana takhle zjednodusene.....

Jinak co se trick it tyce, zalezi dost na trati, nekde jsem dal bez problemu pres dvacet tisic, jindy zas sotva tri.....

Zatim nejoblibenjsi destinace: Patagonia

Nahrano zatim jen 6 z 9 DD....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu