noba Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaz365 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 ja sem zatim skousel demovku a jelikoz nemam flashly xbox tak se mi nechce kupovat hra ktera me nebude bavit ale mam pocit ze ty triky se tam delaji dost chaoticky je to jen muj dojem nebo to tak je ale ze to vypada dobre to se musi nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky Jo já to mam taky tak, nevim možná stačí splnit určitý skore a automaticky postupuješ.. Jinak je to super hra, včera jsem se do toho dostal a najel 9,7 mega :) Akorát mi nevyskočí když jedu na skokánek s boostem tak zkoušim pustit RT dřív nebo dýl vždycky ho jenom přejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak je to v pohode. Ono v tom explore modu staci bejt na urcitym miste a postupujete dal. Prava vyzva je v tom druhym modu global events a tam dostavate oceneni za mista a tam uz musite kupovat vybaveni abyste byli lepsi protoze na prvni misto to je dost tezky. Jinak na skokanku skacu i s boostem bez problemu, nekde jsou useky kde bez boostu spadnes do propasti. A jinak to je fakt super adrenalinova hra pro me nejlepsi co ted v zime vysla, fakt doporucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry7 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Mě hra dost chytla ale take mě štve že když dojedu 3 tak automaticky postupuju dal hrajete nekdo ty online zavody ? já jo ale nemam v přatelích nikoho kdo to hraje taky tak nemam třeba pořadne skym soupeřit... jetsli to někdo hrajete online tak si mě přidejte : Berry7 CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Postupujou vzdy tri nejlepsi, staci tedy nedojet posledni....kariera je udelana takhle zjednodusene..... Jinak co se trick it tyce, zalezi dost na trati, nekde jsem dal bez problemu pres dvacet tisic, jindy zas sotva tri..... Zatim nejoblibenjsi destinace: Patagonia Nahrano zatim jen 6 z 9 DD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Je to XGD3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3its Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Je to XGD3?? není, je to XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.