Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky

Odesláno
Už to někdo hrajete? Je to fakt pecka, ale mám s hrou jeden problém, nebo aspoň mi přijde, že to je chyba. A to, že jedu mód Trick It, tak i když nemám nejlepší skóré a skončím třeba třetí v pořadí, tak stejně se hra chová jako kdybych dojel první a pokračuju dál. Tak nevim jestli mi něco uniká nebo chyba hry. A ještě jedna věc, když si dokupuju příslušenství, tak tu nejlepší verti už vlastnim a v podstatě sem si ještě nic nekoupil. Chová se to někomu taky tak? Díky

Jo já to mam taky tak, nevim možná stačí splnit určitý skore a automaticky postupuješ.. Jinak je to super hra, včera jsem se do toho dostal a najel 9,7 mega :) Akorát mi nevyskočí když jedu na skokánek s boostem tak zkoušim pustit RT dřív nebo dýl vždycky ho jenom přejede

Odesláno

Tak je to v pohode. Ono v tom explore modu staci bejt na urcitym miste a postupujete dal. Prava vyzva je v tom druhym modu global events a tam dostavate oceneni za mista a tam uz musite kupovat vybaveni abyste byli lepsi protoze na prvni misto to je dost tezky.

Jinak na skokanku skacu i s boostem bez problemu, nekde jsou useky kde bez boostu spadnes do propasti.

A jinak to je fakt super adrenalinova hra pro me nejlepsi co ted v zime vysla, fakt doporucuju.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu