tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Lord of Apocalypse Platformy:PS Vita Datum vydání: US/EU: TBA, JPN 2011 IGN http://vita.ign.com/objects/117/117877.html Hrál někdo? Podle traileru a screenů to vypadá na hru podobnou MHF. To by pro mě osobně byla asi hra, která by mě víc naklonila ke koupi PSV. http://www.youtube.com/watch?v=Vp6sEpkINv8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak jsem si zahrál demo a můžu říct, že hra se hraje skvěle. MHF mě moc nebavilo, ale tohle se mi zdá zábavnější. Animace postav při boji jsou skvělé, grafika je docela dobrá, každopádně ty souboje se mi zdají prostě epické. V demu se bojuje proti drakovi a když se člověk naučí uskakovat a používat speciální ability, tak je to super :-). Jsou nějaké informace o prodeji v US/EU? Edit: Tak demo je opravdu rozsáhlé, myslel jsem, že to dnes dohraju, ale jak se zdá, tak asi až později. Mám v něm nahráno zatím jednu hodinu a stále mám 3-4 questy ke splnění. Demo je narvané souboji s bossy (zatím v podstatě dva a jeden větší mob) - jsem zvědav, když je takhle rozsáhlé demo, jak rozsáhlá bude plná hra. Snad to lokalizují do AJ, ať si pořádně užiju i příběh :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Je to v podstate Lord of Arcana akorat na Vitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Nehrál jsem Lord of Arcana, ale i v recenzích i na fórech zmiňují, že Lords of Arcana byla kravina a Lords of Apocalypse je o dost lepší. V čem jsou rozdíly, to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 No podle me Lord of Arcana kravina rozhodne neni :) (teda podle me) a logicky tohle bude lepsi protoze tj na Vitu tudiz minimalne graficky to bude jinde ;) ostatne doporucuju zahrat si LoA abyste si udelali nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 hmm, jak koukám, není na PS store, takže já osobně si nezahraju :D Snad to nebude trvat zas půl roku, než se k nám dostane tahle hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 no uprimne stale cekam na prelozeni druhyho dilu LoA z japonstiny do eng na PSP a pochybuju ze se dockam...a to stejny s Monster Hunter 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.