radator Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 FIFA Football Platformy: PS Vita Datum vydání: 22.2. 2012 IGN: http://vita.ign.com/articles/121/1218540p1.html Metacritic: http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/fifa-soccer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ....nevíte proč tam na začátku není SEZONA???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david09 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 chci se jen zeptat jak se vam jevi tato hra a jestli ma cenu si ji kupovat? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 chci se jen zeptat jak se vam jevi tato hra a jestli ma cenu si ji kupovat?Děkuji za odpovědi Já byl ze začátku dost naštvaný, ale bylo to tím že jsem se rozmazlil na pc při vyšším frameratu... s odstupem času koupi určitě nelituji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 je suprová....9/10... ....FIFA je pro mě příjemným překvapením... ......přední dotykáč nepoužívám, ale zadní je super, určuje se na něm intenzita střely a umístění rány.......... ..fakt dobrý... .....online je taky dobrej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Mám demo ale nevím proč, nutkání na plnou verzi nemám. Nejsem takovej fanda fotbalu a jestli hraju za toho nebo za toho neřeším a kvůli tomu, jestli stín stadionu bude na jiný straně tu hru nekoupím. Z dema mám stejnou radost jako z plné hry :D Jediné, co mě láká je multiplayer ale 1k za něj nedám. Jinak hra je nádherná, jak grafika, komentátor, animace, prostě vše jen ty FPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 .....no já ho kopil jen kvůli multiplayeru... ...ale chci si zahrá i ligu a nic.....jsou tam jen poháry... ..asi musím něco odemknout? Nebo něco uhrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 No tak to netuším. Vyplatí se to za ty peníze ta plná verze? Zajímá mě nějaký názor někoho, kdo je na tom podobně jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 během víkendu by se na www.ps-vita-magazin.cz mela objevit recenze na PS Vita verzi hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.