xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 podle mě N.Gin....v posledních crash dílech se z něj stal ještě větší blázen:) ten hlas....to jak si povídá sám se sebou a co říká(kdo umí anglicky ví, o čem mluvím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 pro me yoda... srandovni zelenej muzicek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 pro mě princ z persie(prince of persia WW,nebo Revelation) Freeruning ze starý doby:) EDIT: a pak Gordon FreeMan ;) (HL,HL2,HL2E1,HL2E2, a budoucí HL2E3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 yoda je o sobě zajímavá postava....jeho mluva....temná síla za tím býti musí :) je super.....a Princ....princ h rdina z temných dob, jehožpouť bohužel skončila když jsem zabil vezíra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Pankrác z Poldy I-V :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 sam and max edit: ok mam psat duvody,tak sam and max proto ze je to asi ta nejvtipnejsi dvojice,jakou jsem kdy videl...zahrajte si sama a maxe na psp prez scumvm emulator a pochopite...nehlede na to ze je to spickova adventura, vas budou neskutecne bavit hlasky a vylomeniny jaky tihle dva delaji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 pište i důvody proč :) ať víme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 daxter - hroznej valic s placackou a zelenym pepřákem :lol: Devil Jin - Nejvecí borec :D libi se mi kdyz je vytunenej :D Mazda - jakakoliv v jakykoliv hre :D moje best car SSX - snowboardista, pac bych nikdy nedokazal to co v ty gamese :D barevný kuličky v luxoru :D - je to pekne vymyslena hra proto je jeda z mejch obl. mohla by bejt i ta 2ka :-/ Prince of Persia - valič jak cip :D proste to je drsnej gymnasta :D obratnej atd... taky bych to nedokazal :D Virtua tenis 3 - Nadal nebo Federer a vaidisova nebo jak se ji nadava :D hra je pekne udelana proto je to jedna z obl :P a Worms - heh krvežízniví červy, nenatočíme film ?? :D budeme v holivudu :D ne proste je to drsny :D mali zasrani cervy na tebe vylezou ze zemně a "kamikazé" :lol::lol::lol: proste pakarna :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 15, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Urcite Snake z Metal gear solid :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 pro mě je to Johny Knoxville z Jackass the game, jeho kousky jsou fakt the best.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 snake je super ale hrdinů je hodně.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 tak to je jasnej Jack-5, vetsiho borce neznam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 jack5 není to tekken5? to bych musel oponovat....Bryan Fury muhehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Hwoarang... Nebo Tommy Angelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 tommy :) už se těším na 2, ale neočekávám že dosáhne kvalit prvního dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 G-Man to je proste snad nejtajemejsi postava kterou znam :) ale jinak borec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 G-man? myslel jsem že znám hodně her....ale tohle mi nic neříká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 spidy ze tretihon dilu na pc :) tahle hra predcila vsechny moje ocekavani pomoci uzasny fyziky a pohybu dany postavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 G-man? myslel jsem že znám hodně her....ale tohle mi nic neříká G- man je z Half life 2 . Ten blazen co k tebe hovori na zaciatku. Sem tam sa tam objavi. A najlepsia postava je podla mna Cloud. A preco ? Ani neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 aha half mě nikdy nechytl nevím proč možná to 360 změní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Snake z MGS nebo Kazuya z tekkena ale hlavne Max Payne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runtime error Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 caleb z blood 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 solid snake, sam fisher - tyhle chlapící sou prostě neskutečně cool :) a ten mluvící meč z baldur's gate 2 je taky super (na méno si bohužel nevzpomenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 a co teprve 47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Hornster z vietcongu ty jeho hlasky jsou fakt drsne (stejne jako u tech ostatnich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.