DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Ahoj vcera jsem koupil PSP a ted ho zapnu a koukam ze tam jsou male pruhy pres LCD vubec nevim co s tim mam delat. Psal jsem borcovi at si ho vezme zpet, ale znam cesky narod a je mi jasny ze mi napise, ze to tam vcera nebylo :( diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Koupil jsem ho za 2500,- ma flash a 4GB kartu. Pokud vite nekdo co s tim delat,tak jsem schopny ho nechat za 1700,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tohleto vypada na hardwarovou chybu . Bud je spatny display a nebo je spatny konektor na zapojeni displaye ci na zakl. desce . Schvalne se mrkni pod baterku jestli bylo PSP rozebirano , jestli je porusena zarucni nalepka (ta tenka naspod) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Ne vypada ze nikdo PSP neotviral. Vse je neporusene.Kazdopadne diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 No tak jestli k tomu mas zarucak nebo uctenku pak to reklamuj . Pokud ne tak zkus kontaktovat sony servis , jako nezarucni opravu . Sidli v Praze na Chodově . Jeste se mrkni kdyz otevres umd mechaniku je tam ctverecek uvnitr a na nem cerveny tecky . Pokud jsou rozpity , psp bylo polito tekutinou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Uctenku nemam,koupil jsem to vcera od borca z druhe ruky. No pozarucni oprava bude draha ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Neco pres 1800,- a daji ti nove pspcko , neopravuji to jen to vymenuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 jinak pod tou mechanikou zadne ctverecky nevidim,ani rozpite ani zadne jine.. No 1800,- se mi do toho davat nechce :( hlavne potrebuju darek na vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Je tam bily maly ctverecek a na nem cervene tecky . Pokud tam neni je jasny ze bylo psp polity nejakou tekutinou a nebo jak jsem uz psal mely by byt cervene tecky rozpity . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 je tam maly ctverecek,ale jsou na nem pouze cisla 7770B..Nicmene myslis ze by problem mohl vyresit tento display ? http://pocitace.hyperinzerce.cz/sony-psp/inzerat/5496782-prodam-display-na-psp-2004-nabidka-strakonice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Pokud není vada na motherboardu, tak nejspíš jo. Každopádně bacha na pozáruční výměnu (sevis), dostaneš nové PSP bez flashe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DVSboarder Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 je mozny ze by to stacilo nejak procistit?Borec mi tvrdi ze mu to fungovalo ( coz se dalo cekat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.