zabiják Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 zdravim nevíte někdo a něakém pokračování serie Total War ?? Co já vim tk poslední byl Shogun 2 a o dalším nvm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 v březnu má vyjít datadisk Shogun 2: Fall of the Samurai ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 jj, už Shogun 2 mě doslova dostal. Konkrétně to bude rok 1846, do doby japonské industrializace a modernizace, kdy zuří válka Císařství proti Šógunům. Bude to vlastně poprvé, kdy se v sérii Total War dočkáme např. s parníma loděma, železnicema a zbraně jako kanony a šestihlavním gatlingem. A věřím, že tyto prvky nenatropí v hratelnosti neplechu. Ikdyž já se stejně vyjmenovaných zbraní nedotknu...budu patriot a budu bojovat proti Císařství a změním tok dějin ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.