Joska Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Čau, jelikož jsem RPG milovník, a v poslední době jsem na žádnou pecku nenarazil, tak se obracím na vás :D Skyrim jsem dohrál a přemýšlel jsem nad Dragon age 2... Arcania a Risen prý už nejsou dobrý... Tak napište ;) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Zkus fable III včera sem dohrál a moc mě to bavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Mass Efect serie ... Sice je to Sci Fi ale nevadí , je to RPG jak řemen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Zkus Two Worlds 2...Risen dobrý je, ale pouze na pc, Arcania je odpad bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Teď jsem začal hrát Mass effect a je perfektní, Fable 3 a Two worlds 2 jsem dohrál, oboje výborné.. Arcanii vůbec ani nepomýšlej to je jak java hra.... Edit: zapomnel sem na Skyrim.. a počkej si až vyjde Zaklínač 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Arcanii určitě ne, to je hovadina. Pokud jsi milovník PC série Gothic, doporučuji Risen, to není vůbec špatná hra. Pokud máš rád RPG z pohledu zeshora, není špatné ani akční Dungeon Siege III, vlastně taková diablovka. No a pak je tu samozřejmě Dark Souls, to je pecka, ta mi nedávno přišla a je to super pařba, jen trošku hardcore. Také má brzy vyjít Zaklínač 2 na xbox 360. Pokud nejsi vysloveně zaměřený na fantasy svět, je tu ještě Fallout, Deux Ex (super pecka, taky doporučuju) a již zmíněný Mass Effect. Můžeš si přečíst recenze k daným hrám, dozvíš se klady, zápory a styl hraní a vybereš si tu, co ti nejvíc sedne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Dark Souls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Skoro co jste tady všichni psali jsem hrál :D Mam radši fantasy RPG ale Mass Effect, Deus Ex a Fallout byli taky hodně dobrý.. :) Do tý Arcanie nepůjdu určitě, Risen možná, Dark Souls mě moc nebere... ale ještě jste se tady nevyjádřily o Dragon Age, vypadá to hodně zajímavě tak kdyžtak pište, moc díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Dragon Age 2 mě moc nechyt...První díl a DLC byly lepší. No, doplním to jenom o Fable II (které mě bavilo víc než III). Pak samozřejmě Zaklínač 2 - tedy, nevím jaké to bude na konzole, ale řekl bych, že se s tím kluci z CR Project RED nějak poperou...Pro mě rozhodně RPG roku (to jen tak...abych vystoupil z davu, který podmanil TES: Skyrim :) - srdce tak rozhodlo). Kingdoms of Amalur: Reckoning a Dark Messiah. Jinak takové horší (ne)RPGčka (fakt to má jen pramálo společného z výše uvedenými...) třeba: Hunted: The Demons Forge, The First Templar, Overlord, Sacred 2, Rise of the Argonauts a LOTR War in the North, ale to už jsem tu vypisoval jenom proto, protože na konzole holt dobré RPG už nejsou...ale třeba tě z toho něco zaujme. Nakonec, na x-live se dají takové menší RPGčka taky najít, viz. třeba Magicka apod. Místo DA II si raději zahrej (PC titul - pokud můžeš) Drakensang. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Kingdoms of Amalur: Reckoning taky doporučuju aspoň vyzkoušet. Líbí se mi tam souboje, s questama a příběhěm je to ovšem horší :D celkem stereotyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Ani né mě to o hodně bavilo :) sice ten příběh není až tak moc kvalitní ,ale hra je to parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Každopádně RAGE a Deus Ex :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Každopádně RAGE a Deus Ex :)) Rage není RPG ale FPS :D ... Jinak zkusit mužeš i Bordelands, pak serie Final Fantasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No tak ten Rage...To už tu taky můžu zmínit Dead Island...:dozey: Jo Kingdoms of Amalur: Reckoning je dobrá hra, pro ty, kteří čekají na Diablo III...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jo, nevíte jak to bude se Zaklínačem pro Xbox? kdy má vůbec vyjít? Ten Dragon Age 2 určitě vyzkouším protože mám BioWare hodně rád :) Borderlands jsem taky hrál, dost se těším na 1 :) Jak jste tady psali LOTR War in the North- je to dobrá hra ale jenom zhruba na 5 minut :D Kingoms of Amalur jsem hrál demo, ale jelikož má stejného designéra jako Oblivion (né že by byl špatný) ale vadí mi na něm trochu grafika... Taková moc pohádková..Je Dead Island dobrý? Jo a s tím Fable..taky se mi o trochu více zamlouvala dvojka ale jenom o trochu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zaklinac dva ma vyjit nejak v dubnu a Fable je podle me vyrazne lepsi 2 nez 3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Dragon Age 2 určitě vyzkouším protože mám BioWare hodně rád Pokud máš opravdu rád BW, tak snad ani DAII nezkoušej. Hra byla hodně kritizovaná víceméně za všechno. Btw: co JRPG? Sice trochu odlišný styl od WRPG, ale některé také stojí za to. Lost Odyssey, Tales of Vesperia, Star Ocean se docela nabízejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Rage není RPG ale FPS :D ... Jinak zkusit mužeš i Bordelands, pak serie Final Fantasyjo pravda to sem přestřelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zaklínač 2 vyjde na XBOX 360 určitě, Zaklínač 1 nikoli, co vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jo myslel jsem Zaklínače 2. JRPG už jsem se nahrál dost, ale asi jsem měl takový štěstí že ani jedna nebyla kvalitní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 zdravim :) s kamosem jsme tedka smazili dungeon siege 3 , a jde to local play coop 2, a je to i super game, bavi nas to. Chtel jsem se zeptat jeslti nekdo nevi o necem podobnym, taky pro dva na jednom xku. pripadne nejakou slusnou rpg tohohle stylu(rychlejsi rezacka, zadny zdlouhavy behani atd.) i pro jednoho. Laka me treba dragon age 2, ale nevim jeslti musim hrat prvni dil, nebo muzu rovnou vlitnout do dvojky. zrovna tak u nejakych jinych typu. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Možná Prototype, když tě to bude bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 To už jsem dohrál, dobrá akční hra, teším se na dvojku :D Btw. Ať tě provází síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Květen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Tak co, už jste hrál někdo Zaklínače 2? Nebo snad dohrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Skyrim , Mass effect, Risen, Dragon age origins, Zaklínač a Fable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.